To je to što me zanima!

Bradati 'frajer': Slaven Bilić je lice s naslovnice turskog GQ-a

Na naslovnici časopisa naš bivši izbornik ima gustu bradu i ljubičasti sako. Zbog brade je postao još veći miljenik žena i uspoređuju ga sa sultanom Sulejmanom
Vidi originalni članak

Da je Slaven Bilić (46) 'komad' za kojim pripadnicama ljepšeg spola 'cure sline' odavno je poznata stvar. Shvatili su to i u Turskoj, gdje je naš bivši izbornik trenutačno glavni trener kluba Bešiktaš. Bilić je tako postao lice s naslovnice turskog izdanja časopisa GQ, prenosi portal Goal.com.

- Svako jutro redovito šetam psa. U neposrednoj blizini moje kuće nalazi se benzinska postaja, a gdje redovito idem po kavu. Mislim da prave najbolju kavu na svijetu - rekao je Bilić u intervjuu za GQ koji će na kioske izaći u prosincu. 

Slaven se u razgovoru s novinarima prisjetio i djetinjstva. Bio je, kaže, kao i ostala djeca - nije imao mnogo, no bio je sretan. Kao igrač je, kaže, imao svojih prednosti kojima se nikad nije hvalio pa neće ni sada, dok kao manu navodi nedostatak brzine. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • danijel89_1 03.12.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jozabroz 29.11.2014.

    ma naravno,, ko da kod kuce nema ogledalo,,)))))

  • MoranaCo 28.11.2014.

    Meni je zgodan i s bradom i bez brade, i s kosom i bez kose...jednostavno je frajer u svakom pogledu! Moj tip definitivno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare