To je to što me zanima!

Bradley Cooper i Zoe Saldana prekinuli vezu zbog karijera

Holivudski par planirao je provesti skupa blagdane u Parizu, ali to se nije ostvarilo pa je slavio svatko na svojoj strani. Ovo im je drugi prekid. U rujnu su se pomirili
Vidi originalni članak

Nova 2013. godina loše je počela za jedan slavni holivudski par. Bradley Cooper (37)  i Zoe Saldana (34) prekinuli su svoju vezu.

Par je planirao blagdane provesti zajedno, ali plan im nije uspio jer su prekinuli prije samog Božića. Ovo je njihov drugi prekid. Šest mjeseci poslije prvog prekida, u rujnu su se pomirili, ali nova idila trajala je samo tri mjeseca.

– Plan im je bio da blagdane provedu u Parizu, ali nije išlo. Zoe je na kraju Novu godinu dočekala s prijateljima u Miamiju. Bila je odlične volje pa, ako je i boli njihov prekid, dobro je to skrivala. Naše mišljenje kao njihovih prijatelja je da im se veza ponovno raspala zbog prezauzetosti karijerama - rekao je izvor blizak paru. 

Bradley trenutačno promovira film 'Silver Linings Playbook' i snima reklamu, a Zoe je zauzeta snimanjem 'Zvjezdanih staza' i 'Blood Tiesa'.

Bradley (37) i Zoe (34) upoznali su se na snimanju filma 'The Words' i bili skupa tri mjeseca prije no što su prvi put prekinuli lani u ožujku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ula 04.01.2013.

    on je komad i po!!!!

  • WOMANIZER 03.01.2013.

    crossroads movie 2002! <3

  • LiLu 03.01.2013.

    nikad nebi izabrao karijeru prije djevojke ,zato cu vjerovatno biti siromasan i sretan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare