To je to što me zanima!

'Bradley Cooper mi je zabranio da se šminkam na snimanju...'

Iako su producenti žestoko navijali za Beyonce, Bradley Cooper je bio toliko uporan dok Lady GaGa ne pristane na ulogu u filmu ‘Zvijezda je rođena’ da joj je upao u kuću...
Vidi originalni članak

Ally je odustala od glazbene karijere, no onda je upoznala iskusnoga glazbenika Jacksona Mainea.

Jackson upozna umjetnicu koja se odrekla svog sna i zaljubi se nju. Pokušava joj pomoći da zasja pod svjetlima reflektora i oslobodi se straha od publike.

Dok nastoji 'pogurati' Allyinu glazbenu karijeru, Jackson se istodobno bori s unutarnjim demonima i problemima s alkoholom.

Bradley Cooper (43) utjelovio je Mainea, a pjevačica Lady GaGa (32) igra Ally. Cooperu je 'Zvijezda je rođena' prvi film koji je režirao, a napisao je i scenarij te glumi i pjeva u njemu.

Glazbena drama, koja je četvrti remake, temelji se na originalnoj priči iz 1937. godine. Lady GaGa i glumac su odmah osjetili međusobnu povezanost.

- Bradley je došao k meni u moju kuću u Malibuu i inzistirao da glumim u filmu. Prije nego što sam se snašla, dala sam mu ostatke tjestenine - prisjetila se pjevačica, kojoj je ovo prva uloga u filmu. Dodala je kako je Cooper Talijan kao i ona te su odmah osjetili sinergiju.

- Ona je meni vjerovala i otkrila je kakva glumica može biti, a ja sam vjerovao njoj i otkrio kakav glazbenik mogu biti - istaknuo je Bradley. Pjevačica je bila zapanjena kada je čula glumac kako pjeva.

- Njegova izvedba je u ovom filmu izvanredna. Volim pjevati s njim, ima predivan glas - rekla je.

Cooper je pohvalio Lady GaGu i ispričao da je pravo otkriće za njega.

- Kad sam je upoznao, zaljubio sam se u njezino lice i oči - objasnio je. Kad je došla prvi put na set, Bradley je pjevačici uklonio šminku.

- Zabranio mi je da se šminkam na snimanju i nisam mogla ništa prošvercati kraj njega - otkrila je Lady GaGa.

VOLI 'TALIJANSKI' DIO SEBE Lady GaGa: Savjetovali su mi da operiram nos, no odbila sam

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • musakax 10.10.2018.

    Bravo Gaga !!!

  • Linz 10.10.2018.

    Nagazit će je Bradley ......................................k'o što gledam očima svojim !!!

  • vivalavida 10.10.2018.

    odličan film, mislim da će pokupiti neke nominacije za Oscara. Lady Gaga super glumi, a Bradley iznenađujuće dobro pjeva

Komentiraj...
Vidi sve komentare