To je to što me zanima!

Brak Kim Kardashian i Kanyea Westa u ozbiljnim problemima

Starleta s kćerkom North živi u Los Angelesu, a reper provodi sve više vremena u Parizu. Izvor tvrdi da se nisu vidjeli gotovo mjesec dana i da se stalno svađaju
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (34) i Kanye West (37) suočavaju se s teškim problemima u braku. Naime, izvor tvrdi da starleta s kćerkicom North (1) živi u Los Angelesu dok reper sve više vremena provodi u Parizu gdje radi na novom albumu. Gotovo mjesec dana proveli su razdvojeni, a susreli su se samo na nekoliko dana u New Yorku prije nego je svatko ponovo otišao svojim putem, tvrdi izvor za Radar Online. Osim toga, kaže izvor, stalno se svađaju.

Starleta i reper već neko vrijeme imaju sve više problema u vezi i sve manje tema za razgovor. Naime, prijatelji para su već prije rekli da Kanyeu smeta što je Kim plitka i što joj je stalo samo do šopingiranja i snimanja 'selfija', a on sebe smatra intelektualcem. Kim pak smeta što ima osjećaj da je njihov brak poslovni odnos jer samo o poslu i razgovaraju kad su zajedno, a West želi kontrolirati svaki njezin potez. 

Ni ostale žene u obitelji Kardashian nemaju sreće u ljubavi. Kris (59) se razvela od Brucea Jennera (65), zatim je i Khloe (30) prekinula s Lamarom Odomom (35), a i trudna Kourtney (35) ostavila je Scotta Disicka (31).

Idi na 24sata

Komentari 48

  • kiko3655 13.12.2014.

    kako je debela

  • beemysm 12.12.2014.

    vi sa 24 sata neznate da ima jos poznatih i slavnih...daj nesto o zivotu BJ Armstronga...npr...kladim se da i on zivi svaki dan...al problem je sto nema sise i dupe ko krava...ima toliko slavnih i poznatih a vi samo stavljate tu Kardashian stoku...

  • Korisničko ime ne postoji 12.12.2014.

    on sebe smatra intelektualcem??!

Komentiraj...
Vidi sve komentare