To je to što me zanima!

Brak nakon seks afere: 'Magija između nas događa se svugdje'

Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta, komentirala je Jelena Karleuša
Vidi originalni članak

Iako su mnogi mislili kako će se nakon navodne seks afere s Ognjenom Vranješom (30), brak folk pjevačice Jelene Karleuše (41) i nogometaša Duška Tošića (34) raspasti, to se nije dogodilo. Karleuša i Tošić još su uvijek zajedno, a srpska pjevačica nedavno je otkrila što njezinog supruga najviše smeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Stalno mi govori da se neprestano slikam gola i kako to više nema smisla. On to ne voli. Pita me do kad ću se skidati gola, a ja kažem da se nije oženio domaćicom, nego Jelenom Karleušom. Mislio je da zna u što se upušta - izjavila je pjevačica, a zatim ispričala što najviše voli u njihovoj novoj vili na Dedinju koja je nekada pripadala nogometašu Draganu Stojkoviću (54). Cijena kuće navodno iznosi 2,5 milijuna eura, odnosno 18,5 milijuna kuna. 

- Nisam se još uselila u novu kuću jer se tek treba renovirati, ali ne mogu odoljeti da je ne slikam zato što je stvarno lijepa. Dvorište je još ljepše, to će biti raj za Atinu i Niku. Zaslužile su da imaju djetinjstvo u lijepom ambijentu. U novoj kući nemam lift, ali će konačno moja garderoba imati veliku kvadraturu, pošto se u ovoj kući ne mogu ni okrenuti, točnije sve prostorije postale su moje garderobe, a Duško nema gdje držati svoje stvari. Ako se i zbog čega bude razveo, bit će zbog toga - objasnila je Karleuša te dodala kako je njezinom suprugu najbitnija spavaća soba. 

- Duško, pretpostavljam, najviše voli spavaću sobu u našoj kući. Ali magija između nas se događa na raznim mjestima. Moj omiljeni dio je tamo gdje se poslije svakog nastupa i svih mogućih snimanja mogu zaključati i da se potom kao nekadašnji nilski konj, a sada nadam se ne, relaksiram i svu tu negativnu energiju izbacim - dodala je Jelena pritom misleći na svoju liniju koju je dotjerala. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Mrs 23.11.2019.

    Pa i izgledas kao nilski konj

  • kung fu panda 22.11.2019.

    Točno magija izmedju njih je više nego potrebna s obzirom da je on u kini ona u Bg

  • Tinkerbelll 22.11.2019.

    Ma vraga su oni još skupa. Duško sve slike sa njom obrisao sa instagrama. Ovo je samo medijska farsa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare