To je to što me zanima!

Brak u krizi: B. Affleck skrivao je supruzi problem s kockom

Potkraj šestog mjeseca strani mediji u javnost su pustili imena glumaca koji osim fimovima, novac zarađuju i kockanjem. Afflecka bi to moglo koštati bračnog života
Vidi originalni članak

Brak Ben Afflecka (38) i Jennifer Garner u krizi je nakon što je u javnost izašla priča o njegovom problemu s kockanjem. Prijatelji para tvrde da je Jennifer razočarana je je njen suprug šest godina skrivao da je zbog kocke dugovao dav milijuna kuna najmoćnijem čovjeku u Hollywoodu, Ronu Meyeru.

 Nakon što je otplatio dug, mnogi su mislili da će prestati igrati poker jer nije vješt igrač, no on je ipak nastavio po starom. Jennifer sad pazi na njegove račune, a u šoku je jer je mislila da je sve to iza njega. Kad su se vjenčali 2005. godine, Ben je obećao Jennifer da će prestati igrati poker što se, očito, nije dogodilo. 

- Ben si jednostavno ne može pomoći. Ako uskoro ne dođe k sebi, Jennifer će biti samohrana majka - rekao je izvor blizak paru. 

Glumac je poker godinama igrao s ostalim  kolegama među kojima su Tobey Maguire, Matt Damon i Leonardo DiCaprio.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mila 19 12.07.2011.

    ma biće naša drugu!!!???

  • ĐorđePatković 11.07.2011.

    ne voli žena kad je čovek janje za -------

  • tajnamoja 11.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare