To je to što me zanima!

Brankica Čonda u Dubaiju zaboravila hrvatski jezik

Manekenka otkriva da u Dubaiju alkohola ima više no igdje drugdje. Tamo radi kao manekenka i hostesa. Ne namjerava se vratiti u Hrvatsku
Vidi originalni članak

Nekadašnja stanarka reality showa Big Brother već dvije i pol godine živi u Dubaiju gdje radi kao manekenka i hostesa. Brankica Čonda u Red Carpetu je otkrila kako je polako počela zaboravljati hrvatski jezik dok je opisivala život u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
- Da, ovdje ima više alkohola nego igdje drugdje. To su priče, come on! Što misliš da bih ostala u Dubaiju da mi nije dobro - rekla je Brankica, koja je u razgovoru često koristila engleske riječi. Osim toga, Dalmatinka je preuzela i beogradski naglasak.
- Moram se ispričati svom hrvatskom narodu zato što mi je masu prijateljica tu iz Beograda. Htjela ja ili ne htjela, poprimila sam neke srpske izraze - izjavila je Brankica za Red Carpet. Manekenka otkriva kako još ne razmišlja o povratku u Hrvatsku, iako svako ljeto navrati u Makarsku. Branka je priznala da je operirala grudi te kaže da više ništa ne namjerava na sebi mijenjati.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Ira27 19.04.2010.

    Glavno da nije propustila pokazat da se nose Louboutinke...

  • palača 19.04.2010.

    zabavljala kevina spacea ,,hahahaa

  • DeeBo 19.04.2010.

    ma daj cisto prekenjavanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare