To je to što me zanima!

Branko Đurić hitno operiran u Ljubljani: 'Promijenio sam spol'

Vijest da je Branko Đurić Đuro operiran u ljubljanskoj bolnici zabrinula je njegove obožavatelje. No glumac nam je otkrio da se radilo tek o rutinskom zahvatu
Vidi originalni članak

Promijenio sam spol i dobro se oporavljam. Uskoro Rene Bitorajac i ja otvaramo Ludu kuću u Zagrebu pa smo izvlačili šibicu tko će biti žensko. Ja sam izgubio, rekao je Branko Đurić (55) koji je u Ljubljani operiran prije nekoliko dana. Kad se uozbiljio otkrio je da je operirao bruh.

Mediji iz regije pisali su da je Đuro završio u bolnici nakon što se požalio na stalne bolove. Iako su se obožavatelji zabrinuli za slavnog glumca i producenta, on ih je razuvjerio da je 'sve pet'. 

- Bila je to rutinska operacija - objasnio je Đuro koji se uz svoju predstavu 'Đurologiju' te snimanje showa 'Superljudi' bavi i projektom kojeg je pokrenuo s Bitorajcem (45). 

Luda kuća bit će, objasnio je, multimedijska dvorana u centru Zagreba, u kojoj bi igrale predstave, radile bi se koprodukcije s drugim kazalištima te bi imala svoj kabaret i burleska program, kao i koncerte. 

Đuro će se od operacije oporavljati kod kuće, a čim mu bude bolje, nastavlja s izvođenjem 'Đurologije' i vraća se ostalim obvezama. 

 


 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • plik 17.01.2018.

    ma dobro, ali da spada bas u kategoriju "slavnih".. mozda na Baščaršiji...

  • MINISTAR_3 16.01.2018.

    Koji odvratan lik,pozovu ga u zabavnu emisiju gdje uzme dobar honorar i onda ga pitaju što misli o Zorici Kondži,a on će onak bahato,primitivno,što mu u biti najbolje i leži odgovoriti -Ne pratim hrvatsku estradu. Al bi lovu štipnuo,to ti ne smeta.

  • zeljkic 16.01.2018.

    već sam se prepala kak bi ta Đurđa bila ružna....

Komentiraj...
Vidi sve komentare