To je to što me zanima!

Brat Kathy Griffin umro je od raka jednjaka: Bio je moj heroj

Komičarka je na Twitteru i Instagramu objavila fotografije svog voljenog brata Garyja koji je u srijedu podlegao teškoj bolesti i otkrila tko je bio njegov najveći idol
Vidi originalni članak

Glumica i komičarka obavijestila je u srijedu obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama o smrti svog voljenog brata Garyja koji se dugo borio s teškom bolešću.

- Moj hrabri brat Gary Griffin preminuo je nakon teške borbe s rakom jednjaka. On je bio moj heroj, a gitarist Joe Walsh bio je njegov idol. Moj posljednji razgovor s bratom, kojeg sam jako voljela, bio je prije samo nekoliko dana kada sam mu dala autogram s fotografijom njegova idola Joea - napisala je Kathy Griffin (53) na Twitteru.

Otkrila je da je Gary obožavao američki rock bend Eagles iz 70-ih godina te bejzbol timove The Chicago White Sox i Xavier Muskies. Komentirala je da je bio veoma zabavan, a šest dana prije njegove smrti fanovima je rekla da joj je on najveća inspiracija u životu i pitala ih tko je njihov najveći heroj. Unatoč teškim trenucima, komičarka nastavlja sa stand up turnejom u Santi Barbari koja započinje 1. veljače. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 23.01.2014.

    tužno

  • dnyna 23.01.2014.

    Bolest ne bira i ne pita ! R.I.P.

Komentiraj...
Vidi sve komentare