To je to što me zanima!

Kimin brat preskočio svadbu: Otišao iz Italije jer je predebeo?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zgrožen je Kiminim i Kanyeovim načinom prikazivanja bogatstva i rastrošnosti. Sve je to nazvao površnim sr****, tvrdi izvor. Rob je odlučio da ne želi biti u Firenci
Vidi originalni članak

Raskošno sestrino vjenčanje Rob Kardashian (27) odlučio je preskočiti. Navodno je pod velikim pritiskom zbog kilograma koje je dobio u proteklih godinu dana. Ekstravagantnu proslavu napustio je u subotu ujutro prije samog vjenčanja. S obitelji je bio u Parizu, gdje je u petak navečer bila večera za sve goste Kim (33) i Kanyea (36), a onda je iz Firence sam odlučio otputovati u Los Angeles. 

Kim se naljutila na njega jer nije smršavio do njezine svadbe? 

- Rob je zgrožen nad Kiminim i Kanyeovim načinom prikazivanja bogatstva i rastrošnosti i sve je to nazvao površnim sr**** - tvrdi izvor te dodaje da se Kim navodno čak i naljutila na njega jer se nije potrudio smršavjeti do njezine svadbe. 

- Rob je uvjeren da se Kim brine za njega samo kad se negdje trebaju zajedno pojaviti, pa je, kako bi joj 'olakšao' život odlučio samo otići i ne prisustvovati vjenčanju - otkriva izvor. Rob je rezervirao svoj let već u subotu ujutro. 

Smatra da se ne uklapa u savršeni život svoje obitelji

- Uopće se ne osjeća ugodno i sretno pored svoje obitelji. Svi oni žive u nekom svom lijepom svijetu u koji se on uopće ne uklapa - tvrdi izvor. Brat slavne Kim snimljen je kad je stigao u zračnu luku u los Angelesu. Djelovao je zbunjeno i ljutito. Dok je šetao prema svom automobilu fotografi su pokušali od njega doznati zašto nije bio na vjenčanju. On je pitanja ignorirao, a glavu je cijelo vrijeme imao spuštenu. 

Zadnjih mjeseci pisalo se i da je Rob odlučio potražiti pomoć zbog depresije i nakupljenih kilograma. Pretpostavlja se da su njegovi problemi započeli nakon što je prekinuo vezu s pjevačicom Ritom Orom. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Stingray 28.05.2014.

    Jadan Rob...on je u stvari najnormalniji i depresivan je jer je okruzen budalama

  • chelseaMG 26.05.2014.

    kao da kim nije debela. pa što onda? treba pobjeći sa vjenčanja??? stvarno najčudnija obitelj u holywoodu.

  • ella1234xD 26.05.2014.

    ovaj je više za balkanske prostore ,gdje se puno ne gleda izgled pa imamo uspješnih debelih na estradi koliko hoćeš .očito njemu smeta što je debeo ,a čudne familije,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare