To je to što me zanima!

Brat pokojnog Paula Walkera dobio svoju prvu pravu ulogu

Cody Walker odlučio je napustiti svoj posao bolničara te postati glumac. Dobio je ponudu za snimanje filma o junacima američke mornarice u Drugom svjetskom ratu
Vidi originalni članak

Nakon što je preuzeo ulogu pokojnog brata kako bi završio snimanje filma 'Brzi i žestoki 7', Cody Walker (27) odlučio je da više neće biti bolničar. 

Cody je odlučio postati glumac, a sad su mu ponudili da snima film 'Men Of Courage', film o junacima broda američke mornarice u Drugom svjetskom ratu. 

Glumit će s Nicolasom Cageom (51) i Tomom Sizemoreom (53). Cody će utjeloviti junaka koji je preživio napad morskih pasa dok je bio na ratnoj misiji. Cody je rekao da je sretan što su producenti prepoznali njegov glumački talent. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Filcho 21.07.2015.

    Ride or die!

  • Notorious Nike 21.07.2015.

    prvi film koji sam gledao na pcu je bio brzi i zestoki, davno davno je to bilo, i jos imam cd na kojem je taj film, izlizan do bola naravno, gledao sam taj film jedno 20 puta, i nije mi zao, opet ga gledam iznova i iznova, paul walker mozda nije glumac koji ce osvojit oskare i nagrade za dobru glumu, ali je jednostavno covjek koji je najzasluzniji za stvaranje jedne od najboljih fransiza u povijesti filma, hvala mu na svemu, nazalost paula vise necemo nikad vidjet al eto, njegov duh i njegov doprinos zestokima ce uvijek bit zapamcen, codyu zelim sve najbolje u karijeri i da tu bratovu energiju kroz sebe i dalje prenosi na fanove, ride or die!

  • Poison Ivy † 21.07.2015.

    Paul Walker dobar glumac? Ma hajte.....bio je zgođušan dečec, koji je tragično skončao, nije baš da je Shakespearea glumio. Isto kao Ledger i James Dean, karizmu stekli na tragičnoj i preranoj smrti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare