To je to što me zanima!

Brat princeze Diane progovorio o seriji: 'Puno je tu izmišljotina'

Charles Spencer otvoreno je negodovao nakon što je pogledao samo jednu epizodu serije i navodno odustao. Teško mu je bilo gledati lik svoje sestre, a upozorio je da publika seriju 'Kruna' mora shvatiti kao fikciju
Vidi originalni članak

Četvrta sezona popularne i iznimno hvaljene Netflixove serije 'Kruna' na toj se streaming platformi pojavila 15. studenoga. Serija koja prati intrige britanske kraljevske obitelji kroz povijest bliži se polako 21. stoljeću pa je na redu era neprežaljene princeze Diane

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za mnoge je to dio serije koji su najviše iščekivali, a čini se da su baš ovo epizode koje su podigle najviše prašine te zadale glavobolje kraljevskoj obitelji. Monarhija je, očekivano, najviše ljuta zbog prikaza princa Charlesa (72), a Dianin brat Charles Spencer (56) progovorio je o svojim impresijama.

KRUNA: POGLEDAJTE VIDEO 'Procurio' traumatičan razgovor Diane i Charlesa nakon zaruka

U razgovoru s Alanom Titchmarshom u emisiji 'Love Your Weekend' otvoreno je negodovao nakon što je pogledao samo jednu epizodu serije i navodno odustao. Zaključio je kako je serija puna 'nagađanja i izmišljotina'.

- Serija se u načelu drži činjenica, no oni važni djelići između nisu činjenice. Producenti su me zamolili mogu li snimati u našem obiteljskom domu, ali nisam to odobrio. Brine me to što će ljudi gledajući seriju zaboraviti da je sve to zapravo fikcija. Dio publike doživljava seriju kao lekciju iz povijesti, što ona nije i moja je dužnost stoga na to upozoravati - izjavio je.

Princezu Dianu u seriji je utjelovila britanska glumica Emma Corrin (24), za koju su gledatelji nakon svih potrebnih priprema i prilagodbi liku i vremenu zaključili kako nevjerojatno sliči Diani. Ponajviše u sceni kraljevskog vjenčanja. Dianin brat i sam je priznao kako mu je bilo teško 'vidjeti' je opet nakon toliko vremena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare