To je to što me zanima!

Brat Rhodri: R. Giggs je dobar nogometaš, ali nula od čovjeka

Brat nogometaša Ryana Giggsa, Rhodri Giggs, otkrio je da mu se brat odbio ispričati i da mu nije bilo nimalo žao što je osam godina spavao s njegovom ženom
Vidi originalni članak

Nakon što mu je supruga Natasha (28) priznala da ga je osam godina varala s njegovim bratom Ryanom, Rhodri Giggs (34) o incidentu nije javno govorio, pišu britanski mediji. No nakon što mu je supruga napustila Big Brother kuću odlučio je progovoriti o razornim posljedicama njezine romanse s njegovim bratom.

Nakon što je u lipnju prošle godine Natasha javno otkrila njihovu osmogodišnju vezu bivši ljubavnici su se prestali viđati i više ne pričaju jedno s drugim dok je Rhodri povjerovao u njezine tvrdnje da je Ryan tijekom afere manipulirao njome i kontrolirao je.

- Ryan je dobar nogometaš, ali je nikakav čovjek. Natasha mi je bila cijeli život, a njega sam smatrao osobom koja mi je najbliskija u životu - rekao je Rhodri.

Brat mu se nakon afere odbio ispričati, a nije pokazao ni trunka žaljenja zbog svega.

- Nije mu bilo žao. Rekao je da je bila riječ samo o seksu i ničemu drugom što je bilo lijepo od njega - rekao je Rhodri koji otada više ne komunicira s bratom.

Iako je Rhodri odlučio tražiti rastavu, Natasha ga je molila za oprost i polako pokušavaju popraviti odnos.

Natasha je Ryana upoznala u ožujku 2003. godine u jednom noćnom klubu u Manchesteru. Spavala je s njim dok je njegova trudna supruga Stacey bila kod kuće. Nakon dva mjeseca prohodala je s njegovim bratom Rhodrijem za kojeg se kasnije udala. Priznala je da je tijekom osmogodišnje veze pobacila Ryanovo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • NinaBonita007 15.01.2012.

    ne da ti je samo braco smeće nego i žena !! ma fujjjj

  • like clit lick 14.01.2012.

    Imam neki osjećaj da sam je već vidio u nekom porniću!

  • ApsolutnihSto 14.01.2012.

    Ne kontam zašto je i dalje s njom, piše da pokušavaju spasiti brak?! Pa ja bi je za jednu prevaru sa bratom lansirao u svemir, a ne za 8 godina nabijanja rogova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare