To je to što me zanima!

Brat tuži Mariah Carey: Tvrdila da je nasilan, to mu šteti ugledu

Mariah se u memoarima prisjetila navodne obiteljske tučnjave koja se dogodila u njezinom djetinjstvu. Morgan tvrdi kako je događaj potpuno izmišljen te da se u knjizi lažno sugerira da je bio nasilan
Vidi originalni članak

Morgan Carey (61), stariji brat pjevačice Mariah Carey (51), tužio ju je za nanošenje duševne boli i narušavanje ugleda, piše BBC. Morgan želi odštetu jer se u nedavno objavljenim memoarima 'The Meaning Of Mariah Carey' spominje njegovo nasilno ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brat pjevačice kaže kako je zbog njezini riječi pretrpio ekstremnu duševnu bol i ozbiljnu štetu ugleda. 

- 12 policajaca moralo je razdvajati mog brata i oca - piše u knjizi pjevačice. Prisjetila se navodne obiteljske tučnjave koja se dogodila u njezinom djetinjstvu.

Morgan tvrdi kako je događaj potpuno izmišljen te da se u knjizi lažno sugerira da je bio nasilan. Obrušio se i na druge odlomke pa sestru tuži i zbog tvrdnje da je pokušao iznuditi novac od nje kada je postala uspješna. 

- On nije ni u kojem slučaju ljubomoran na sestrin ogroman umjetnički i osobni uspjeh - piše u tužbi koju je predao sudu na Manhattanu. Još se nije oglasio koliku odštetu očekuje.

Prije mjesec dana, sestra Alison (59) također je tužila Mariah te tražila gotovo osam milijuna kuna odštete. Kaže kako je netočno da je davala Mariah tablete za smirenje i pokušala je podvoditi. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Vixi62 05.03.2021.

    Nesto mu sa facom cudno

  • nap 05.03.2021.

    stalno se svadaju

  • skija 05.03.2021.

    Sad mogu na kenjaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare