Obavijesti

Show

Komentari 3

Brat tuži Mariah Carey: Tvrdila da je nasilan, to mu šteti ugledu

Brat tuži Mariah Carey: Tvrdila da je nasilan, to mu šteti ugledu
4

Mariah se u memoarima prisjetila navodne obiteljske tučnjave koja se dogodila u njezinom djetinjstvu. Morgan tvrdi kako je događaj potpuno izmišljen te da se u knjizi lažno sugerira da je bio nasilan

VIDEO

Morgan Carey (61), stariji brat pjevačice Mariah Carey (51), tužio ju je za nanošenje duševne boli i narušavanje ugleda, piše BBC. Morgan želi odštetu jer se u nedavno objavljenim memoarima 'The Meaning Of Mariah Carey' spominje njegovo nasilno ponašanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:25

Brat pjevačice kaže kako je zbog njezini riječi pretrpio ekstremnu duševnu bol i ozbiljnu štetu ugleda. 

- 12 policajaca moralo je razdvajati mog brata i oca - piše u knjizi pjevačice. Prisjetila se navodne obiteljske tučnjave koja se dogodila u njezinom djetinjstvu.

Morgan tvrdi kako je događaj potpuno izmišljen te da se u knjizi lažno sugerira da je bio nasilan. Obrušio se i na druge odlomke pa sestru tuži i zbog tvrdnje da je pokušao iznuditi novac od nje kada je postala uspješna. 

- On nije ni u kojem slučaju ljubomoran na sestrin ogroman umjetnički i osobni uspjeh - piše u tužbi koju je predao sudu na Manhattanu. Još se nije oglasio koliku odštetu očekuje.

FILE PHOTO: Mariah Carey

Prije mjesec dana, sestra Alison (59) također je tužila Mariah te tražila gotovo osam milijuna kuna odštete. Kaže kako je netočno da je davala Mariah tablete za smirenje i pokušala je podvoditi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin