To je to što me zanima!

Bratoš: Slutim da bi mi Škoro ili Čola mogli uzeti novi sat

Samo da ne postanem kao zeko iz 'Alise u zemlji čuda' koji stalno vadi sat iz torbe i viče: 'Kasnim, opet kasnim', rekao nam je Nikša kojemu je sat prijeko potreban
Vidi originalni članak

Kome se ne bi svidio ovakav sat? Oduševljen sam, dizajn je odličan, a ja i volim nositi satove tamnih boja. Crni mi je najdraži, rekao je Nikša Bratoš (55). Rekorder s 36 Porina posljednjih godina istodobno radi po sedam, osam projekata. Njegovo je vrijeme dragocjeno pa mu je sat nužan.

- Samo da ne postanem kao zeko iz 'Alise u zemlji čuda' koji stalno vadi sat iz torbe i viče: 'Kasnim, opet kasnim' - rekao nam je Nikša.

Zadnjih desetak godina Nikša bira s kim će raditi, a najzabavnije mu je ući u studio s velikim prijateljem i kolegom Miroslavom Škorom (52).

- Sad ima svoj studio pa manje radimo zajedno, ali u periodu kad je snimao kod mene to je izgledalo ovako: od 10 sati u studiju zezali smo se devet i pol, a pola sata smo radili. I uvijek smo napravili odličan posao. Nadam se da mi neće oteti moj sat. Znam da će se i njemu sviđati - kaže Bratoš.

Zdravko Čolić (64) druga je zvijezda s kojom je Bratoš veliki prijatelj, a i njemu bi se, predviđa Bratoš, mogao svidjeti njegov novi crni WTI model.

- Lako je moguće da će mi ga skinuti s ruke. Poznajemo se od 1982. godine. Čola je jednostavan i fin gospodin pa sam siguran da će baciti oko na moj sat, koji je baš za njega. Decentan i otmjen - kaže Nikša.

Novi WTI modeli muških satova mogu se kupiti uz tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • micaprasica 07.06.2015.

    da skinut ce mu sat, pa nije da ima Rolex od sto iljada eura, nego neko kinesko smece

  • micaprasica 07.06.2015.

    da je meni znat tko pise ove članke, klinci u pelenama bi to bolje sastavili

  • ambientocclusser 05.06.2015.

    znam da je offtopic, ali zašto srce od Cukra dobije toliko "loš" klikova za bilo koji komentar? Ontopic: Gosn Bratoš, netraba vam danas sat kad svaki komad elektronike pokazuje koliko je sati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare