To je to što me zanima!

Bregović će se vratiti u rodno Sarajevo sa cijelom obitelji

Glazbenik je bio na sastanku s gradonačelnikom Sarajeva i izjavio da bi ga veselilo da može živjeti i raditi u tom gradu, no, kaže, više ne poznaje tamošnje glazbenike
Vidi originalni članak

Svjetski priznat glazbenik, Goran Bregović (60), u petak se u pratnji redatelja Danisa Tanovića pojavio kod gradonačelnika Sarajeva kako bi najavio povratak u svoj rodni grad. Kako piše portal Sarajevo-x.com, Bregović se vraća u Sarajevo kamo će se iz Pariza preseliti i njegova obitelj, supruga Dženana te kćeri Ema, Una i Lula.

- Nikad prije nisam bio kod nekog gradonačelnika, iako sam počasni građanin Buenos Airesa, Atene, Praga, Tirane... Nisam nikad bio kod svog gradonačelnika i ovo je za mene vrlo neobično i drago. Kada bi pronašao neki način kako da radim ovdje, dolazio bih češće. Zatim, da budem iskren, više ne poznajem glazbenike koji žive ovdje, ne znam s kim bih tu radio. Ali zaista bih volio više vremena provoditi u Sarajevu - rekao je Bregović, ipak zadržavajući oprez glede konačnog povratka.

Bregović sada traži i ispipava tehničke mogućnosti mogućeg rada u Sarajevu, kako bi mogao godinu-dvije glazbu stvarati upravo ovdje, kazao je portalu Sarajevo-x jedan od sudionika sastanka u Gradskoj upravi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tratuljonac 07.01.2011.

    sutra ce doc i Nacionalka. Samo da se vrati iz Amerigu.

  • MatijaSamardzija 07.01.2011.

    Doso je da okupi Dugme ponovno! Nije djabe doso...

  • pjemar 07.01.2011.

    pa naravno...ali,kreten , misli, da je ,Sarajevo, SRBIJA...ma evo mu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare