To je to što me zanima!

Bregović kćerima kupio stanove u elitnom dijelu Beograda, a posjeduje više od 30 nekretnina

Na beogradskom Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene impozantnim zidinama, a mnoge od svojih nekretnina dao je u najam pa je sve skupa za njega još jedan biznis, uz dakako onaj glazbeni, u kojem je još aktivan
Vidi originalni članak

Glazbenik Goran Bregović (70) kupio je dva stana kćerima u elitnom dijelu Beograda, prenose tamošnji mediji, a prema njihovom pisanju to je tek djelić njegovog carstva nekretnina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Posjeduje navodno više od 30 kuća, vila, stanova, garsonijera, a njihova ukupna vrijednost prelazi 35 milijuna eura, što Bregovića svakako čini jednim od najimućnijih ljudi na ovim prostorima.

 

Na beogradskom Senjaku posjeduje dvije vile zaštićene impozantnim zidinama, a mnoge od svojih nekretnina dao je u najam pa je sve skupa za njega još jedan biznis, uz dakako onaj glazbeni, u kojem je još itekako aktivan. 

DAO IM SLOBODU IZBORA Bregović o svoje tri kćeri: Sve su različite vjeroispovijesti...

- Petnaestak nekretnina ima u Beogradu, a ostalo po cijeloj bivšoj državi. Goran je je na ovaj način osigurao sebe, ali i svoje najmilije. Baš zato na spomenutoj lokaciji prošle godine kupio je i stanove za svoje kćeri - otkrio je izvor za Blic, a Bregović je potvrdio u emisiji kod Milomira Marića.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 07.09.2020.

    Vrijeme je da se putuje Gorane,,nece te spasiti nekretnine sve ostaje...

  • Pra&vica 06.09.2020.

    G. Bregović je i Hrvat...za one koji neznaju otac mu je iz jedog malog sela kod Križevaca...normalno je da se covijek osjeca gradaninom "one" drzave ali znam da postuje svoje korijene i tako i zivi....sretno mu bilo.

  • 06.09.2020.

    a nasi moraju biti DJ-evi 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare