Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
51 komentara

Bregović o svoje tri kćeri: Sve su različite vjeroispovijesti...

Moja djeca kada su bila mala su u vrijeme Bajrama bila muslimani jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili kršćani jer su i tada poklone dobivali. Sada više ne znam što slave, kaže pjevač

za scenu.....28. 05. 2005.
beograd/kuca gorana bregovica/pripreme bijelog dugmeta za koncerte u sarajevu, zagrebu i beogradu/ goran bregovic i raka maric
snimio: zeljko hladika
Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL
51 komentara

Vođa benda Bijelo Dugme, Goran Bregović (68) otvoreno je progovorio o svojim kćerima  Emi (23), Luli (14), Uni (16) i najstarijoj Željki. Porijeklom iz Sarajeva, Goran je odrastao uz majku i oca komuniste koji nisu slavili blagdane. No, čini se kako to Goranu nije smetalo, a na sličan način odgojio je i svoje kćeri. 

Nespes | Autor: Grgur Zucko/PIXSELL Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

- U mojem domu nisu se slavili vjerski praznici, ali iznad mene je živio pravoslavni pop, tako da sam uvijek imao jaja za Uskrs. A istovremeno sam bio u takvom susjedstvu da sam za Bajram uvijek slao susjedima kurban, to je meso od ovna koji se kolje za Bajram - ispričao je 2016. za Blic. 

Ema je završila Likovnu akademiju, dok su Una i Lula još uvijek u srednjoj školi. 

Foto: Privatni albumI

- Moja djeca kada su bila mala su u vrijeme Bajrama bila muslimani jer su se tada dobivali pokloni, a za vrijeme Božića i Uskrsa su bili kršćani jer su i tada poklone dobivali. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja, koja je sada u pubertetu - budist - izjavio je Goran te nadodao kako se treba djeci omogućiti slobodu izbora.

Ivana Ivanović/Pixsell | Autor: Ivana Ivanović/Pixsell Foto: Ivana Ivanović/Pixsell

 

Naši partneri pišu
Message