To je to što me zanima!

Brena i Severinin svekar uzeli 5.500 kuna pomoći od države

Popis na Lepoj Breni i Draganu Kojiću Kebi ne staje. Financijsku potporu od države Srbije dobili su Neda Ukraden, Rasta, Nikolija, Saša Popović, Teodora Džehverović, Vlado Georgiev...
Vidi originalni članak

Ne žale se samo hrvatski estradnjaci na pad prihoda otkako je pandemija korona virusa uzela maha. Pjevači u Srbiji zatražili su novčanu pomoć od države, pišu tamošnji mediji.  

POGLEDAJTE VIDEO: Celebrity vile za izolaciju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srbija je odlučila srednjim i malim poduzećima uplatiti tri puta po 250 eura, odnosno 1.800 kuna - za travanj, svibanj i lipanj, kako bi lakše podnijeli financijsku krizu. Ovo su iskoristili i brojni srbijanski glazbenici, koji imaju registrirane firme na svoje ime pa su u tri mjeseca za jednog zaposlenog dobili 750 eura, odnosno oko 5.500 kuna. 

Na popisu onih koji su dobili novac od države su Neda Ukraden, Vlado Georgiev, Saša Popović, Lepa Brena, Nikolija Jovanović, Relja Popović, Teodora Džehverović, Stefan Đurić Rasta, Dragan Kojić Keba.

NA METI HEJTERICE Prozvali Nedu da ima silikone, ona odbrusila: 'Provjeri si vid'

Lepa Brena (59) dobila je novčanu pomoć za sedmero zaposlenih, uključujući i sebe, u trgovini pljeskavica 'Big Rori'. To znači da je država pjevačici dala 2520 eura za tri mjeseca, odnosno gotovo 40.000 kuna. 

Neda Ukraden (69), koja je prije šest godina otvorila firmu 'Neda bravo', 16. travnja je otvorila namjenski račun u banci preko kojeg joj je država uplatila tih 750 eura, a isto su napravili i Dragan Kojić Keba, Nikolija Jovanović, Relja Popović i Teodora Džehverović. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 09.08.2020.

    Šta je vama nemaju oni gotovine. Toliko troše da više ne raspolažu čistom lovom... Nemaju jee...

  • 06.08.2020.

    Da sam poznata osoba kao oni pa radje bih suvog kruha jeo nego se blamiro na spisku ljudi koju su trazili pomoc od drzave.. To sta je ona trazila je deseti dio vrjednosti jednog u nizu njenih satova na koje je zaboravila da postoje.. Nego je to grabezljivo. Da je jedan 'evro' sufinanciramje isti ovi bih ga uzeli

  • 1racman 02.08.2020.

    Koja sam ja neznalica, nisam znao da je kuna moneta iu Srbiji

Komentiraj...
Vidi sve komentare