To je to što me zanima!

Brena korila sina Viktora: Pazi na ponašanje, nismo kod kuće

Viktor je u prepunom klubu htio doći do majke i nije bio raspoložen za guranje kroz gužvu. Do Brene je došao prečicom - hodajući po separeu. Njoj se to nije svidjelo
Vidi originalni članak

Smiri se, nismo kod kuće! Ne možeš se tako ponašati, govorila je pjevačica sinu. 

Lepa Brena (51) razljutila se na sina Viktora koji je u klubu u kojem su bili skakao po separeu, piše Kurir. Viktor je bio s mamom na proslavi 18. rođendana TV Pinka. Cijelu večer družio se sa kćerima Željka Mitrovića. U jednom trenutku poželio je pričati s mamom, no nikako nije mogao doći do nje jer je bila gužva. Snašao i do mame došao prečicom - hodajući po separeu. Njoj se to nije svidjelo pa ga je prekorila. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • kingzgb 21.09.2012.

    O vitore sta bre uradi majko moja....ode sve u p.m.:)))))

  • direktor 21.09.2012.

    Exkluzivno! Sjedio baš u to vrijeme pokraj nje, i čavrljali smo o nekakvim kolačima kad je mališa doskakutao po foteljama do matere po još novaca. rekla mu je; Pa j... ti čaču majmune jedan mali sad si ljudima zasro naslonjače a ovi već sve poslikali! gubi se sad kući i vidićeš svog boga kad se vratim! izaberi si šibu sa breze da nemoram ja, išprijaću te po leđima da ćeš krv pišat govno jedno neodgojeno... i onda je rekla, ; sad sam se baš napiz... idemo se nalokat!

  • lang 21.09.2012.

    eee kad je brena skakutala po kafanskim astalima .... to su bila vremena

Komentiraj...
Vidi sve komentare