To je to što me zanima!

Brena se pohvalila fotkama iz Miamija: 'Izgledaš sve mlađe'

Zbog pandemije korona virusa pjevačica ima pauzu od koncerata. Cijelo ljeto je krstarila sa suprugom, a trenutačno je u Miamiju. Objavila je nekoliko fotografija i dobila pohvale na račun izgleda
Vidi originalni članak

Pjevačica Lepa Brena nedavno je napunila 60 godina. Rođendan je slavila u krugu obitelji i prijatelja, a za nju su godine samo broj. Vedra je i vesela, u dobrom društvu, a unatoč tome što je prešla šezdesetu, redovito brine o svom izgledu.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Lepom Brenom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je pandemija korona virusa uzela maha u svijetu, i Brena odmara od koncerata. Cijelo je ljeto krstarila sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (57), a trenutačno uživa u Miamiju. Na društvenim je mrežama podijelila nekoliko fotografija.

U Miamiju se našla s prijateljicama. Njezini pratitelji poručili su joj kako mogu biti sretne što se nalaze u Breninom društvu. Osim toga, pjevačica je dobila puno komplimenata na račun izgleda.

- Predivno izgledaš. U najboljim si godinama, ljepotice. Jako si lijepa, izgledaš sve mlađe - neki su od komentara.

Iako Brena uživa u dobrom društvu, svejedno joj nedostaju nastupi. 

NEDOSTAJE JOJ POZORNICA Brena: 'Živim za dan kada ću opet moći raditi svoj posao...'

- Svi živimo za taj dan kada ćemo početi funkcionirati i kada će svatko od nas raditi svoj posao, za koji je stvoren. Nikada ne bih mijenjala profesiju kojom se bavim - ispričala je pjevačica nedavno za srpske medije

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Cura na zadatku 01.11.2020.

    Ima tu dosta peglanja fotosopom.

  • VLADEK72 01.11.2020.

    Ne znam koga više zanima Fahreta, bosansko-srpska pevaljka. Ona je bila nešto u Yugi kad ju je Minimax probijao, a sada bolje da se povuče u mirovanje.

  • 01.11.2020.

    Baka kao baka ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare