To je to što me zanima!

Brenu je 'udarilo' vino, pa se počela glupirati pred kamerom

Brenina je otišla u posjet sestri Faketi koja s mužem Zoranom i dvije kćeri već više od 20 godina živi u Kanadi. Sestre se zbog velike udaljenosti ne viđaju često, pa su se sada zabavile uz čašicu vina
Vidi originalni članak

Lepa Brena pravog imena Fahreta Jahić Živojinović (58),trenutno boravi kod sestre Fakete u Kanadi, gdje se fotografirala s njenom kćerkom Majdom, a tom prilikom pravila je različite gestikulacije.

Najpopularnija pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije ponašala se opušteno, a potom se i kreveljila, što je nasmijalo njenu sestričinu koja se također počela 'glupirati' pred kamerom. 

Izgleda da je za Brenino raspoloženje, kriv alkohol, budući da u opisu ovog posta pjevačica upravo to tvrdi.

- Dobro vino - napisala je Brena uz niz 'ludih' fotografijama s obitelji. 

Brenina sestra Faketa s mužem Zoranom i njihove dvije kćeri već više od 20 godina živi u Kanadi, pa se sestre zbog velike udaljenosti ne viđaju koliko bi željele. Faketa je poput brata i mlađe sestre također bila talentirana za pjevanje.

 - Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je, međutim, počela da pjeva prije mene, zatim i moj brat Faruk, pa i ja pod utjecajem profesorice glazbenog . Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u zboru. Odrasle smo slušajući muziku s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća  – izjavila je Brena prije nekoliko godina.

Prije dvije godine pjevačica je priznala kako zna ponekad popiti koju čašicu vina, kako kaže, zbog zdravlja. 

- Ja sam žena optimist, želim živjeti život i ne razmišljati o problemima. Tromboza zahtijeva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promijenila. To zahtijeva umjerenu fizičku aktivnost, ne smijete se umarati, ne smijete biti u pregrijanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smijeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi - prepričala je Brena kada je 2017. slomila ruku i imala operaciju u Lovranu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Idi na 24sata

Komentari 34

  • MOC JE U ZNANJU 03.06.2019.

    Pući će joj koža lica . Bolje da je nešto otpevala . :-))

  • kliko 03.06.2019.

    A jooooooj losih zubiju.........

  • ARMAGEDON 03.06.2019.

    Jedan moj poznanik inače stari jugoudbaš se malo napio i rekao mi da mediji preko jugoudbaša "testiraju" javnost sa ovim objavama o srbijancima , dakle testira se koliko Hrvatska javnost ima mržnju ili popuštanje mržnje prema srbima !

Komentiraj...
Vidi sve komentare