Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Brenu je 'udarilo' vino, pa se počela glupirati pred kamerom

Brenina je otišla u posjet sestri Faketi koja s mužem Zoranom i dvije kćeri već više od 20 godina živi u Kanadi. Sestre se zbog velike udaljenosti ne viđaju često, pa su se sada zabavile uz čašicu vina

Foto: Instagram
34 komentara

Lepa Brena pravog imena Fahreta Jahić Živojinović (58),trenutno boravi kod sestre Fakete u Kanadi, gdje se fotografirala s njenom kćerkom Majdom, a tom prilikom pravila je različite gestikulacije.

Foto: Instagram

Najpopularnija pjevačica na prostoru bivše Jugoslavije ponašala se opušteno, a potom se i kreveljila, što je nasmijalo njenu sestričinu koja se također počela 'glupirati' pred kamerom. 

Foto: Instagram

Izgleda da je za Brenino raspoloženje, kriv alkohol, budući da u opisu ovog posta pjevačica upravo to tvrdi.

- Dobro vino - napisala je Brena uz niz 'ludih' fotografijama s obitelji. 

Foto: Instagram

Brenina sestra Faketa s mužem Zoranom i njihove dvije kćeri već više od 20 godina živi u Kanadi, pa se sestre zbog velike udaljenosti ne viđaju koliko bi željele. Faketa je poput brata i mlađe sestre također bila talentirana za pjevanje.

 - Otkako znam za sebe, naša majka je lijepo pjevala sevdalinke. Faketa je, međutim, počela da pjeva prije mene, zatim i moj brat Faruk, pa i ja pod utjecajem profesorice glazbenog . Bila sam hiperaktivno dijete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmjeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pjevajući u zboru. Odrasle smo slušajući muziku s festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proljeća  – izjavila je Brena prije nekoliko godina.

Foto: Privatni album

Prije dvije godine pjevačica je priznala kako zna ponekad popiti koju čašicu vina, kako kaže, zbog zdravlja. 

- Ja sam žena optimist, želim živjeti život i ne razmišljati o problemima. Tromboza zahtijeva potpuno drugačiji način života, drugačiji način ishrane, koji sam ja totalno promijenila. To zahtijeva umjerenu fizičku aktivnost, ne smijete se umarati, ne smijete biti u pregrijanim prostorijama… ali nije ni loše da se pije alkohol (smijeh). Vino je dobro protiv zgrušavanja krvi - prepričala je Brena kada je 2017. slomila ruku i imala operaciju u Lovranu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

PAZITE IH SE: Ova tri horoskopska znaka nitko ne želi u blizini

Naši partneri pišu
Message