To je to što me zanima!

Brigitte Bardot u jeku prosvjeda protiv rasizma i nasilja pružila je potporu francuskoj policiji...

Francuska policija održala je dva skupa u znak prosvjeda zbog odluke ministra unutarnjih poslova Christophea Castanera o ukidanju tehnike "gušenja" za vrijeme uhićenja i nulte tolerancije prema rasizmu
Vidi originalni članak

Bivša francuska glumica Brigitte Bardot (85), poznata po kritikama društva i vlasti, pružila je potporu francuskoj policiji u jeku prosvjeda protiv rasizma i policijskog nasilja, organiziranih u Francuskoj i svijetu, pišu francuski mediji.

- Živjeli svi oni koji nas hrabro i nesebično štite, oni koji predstavljaju zakon Republike i trajno su nam posvećeni i danju i noću, kako najezda ološa ne bi ugrožavala stanovništvo - napisala je glumica na Twitteru u poruci pod naslovom "Živjela francuska policija!".

Francuska policija održala je dva skupa u znak prosvjeda zbog odluke ministra unutarnjih poslova Christophea Castanera o ukidanju tehnike "gušenja" za vrijeme uhićenja i nulte tolerancije prema rasizmu. 

- Od ministra smo očekivali potporu, a imamo osjećaj da nas je napustio - rekli su policajci. Bardot je dodala da se divi hrabrosti policajaca i da shvaća njihov bunt prema "jednome jadnom" Castaneru.

- Nosite se svi vi koji dijelite lekcije, vi koji koji ste politički korektni, bando kastriranih kukavica - dodala je glumica, poznata po tomu da ne bira rječnik kada nekoga kritizira.

Izjave i kritike Bardot, koja se iz filmske industrije povukla na vrhuncu karijere da bi se posvetila isključivo borbi za zaštitu životinja, uvijek privuku veliku medijsku pozornost u Francuskoj.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • noobcamper 16.06.2020.

    Bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare