To je to što me zanima!

Britanac šokirao žiri hrvatskog Supertalenta: 'Niste normalni'

Stevie je, ističe, svoj talent otkrio još u djetinjstvu, a sada s njim putuje po cijelom svijetu i nastupa u raznim talent showovima. Impresionirao je i naš žiri svojim performansom
Vidi originalni članak

Osim brojnih talenata iz raznoraznih dijelova Lijepe naše, na ovogodišnjem Supertalentu gledatelji će imati priliku vidjeti i natjecatelje iz raznih zemalja svijeta koji svoj talent dolaze predstaviti hrvatskoj publici. Jedan od njih je i Britanac Stevie Starr (56) koji ima pomalo neobičan talent, a kako on kaže - teško ga je jednom riječju opisati.

Steviejev talent sastoji se od, kako on kaže, mogućnosti da proguta neki objekt te ga potom vrati suhog i po željenom redu. Za nastup u Supertalentu pripremio je nekoliko trikova, a žiri je osvojio već prvim trikom gutanja četiriju kovanica i vraćanja po redoslijedu koji mu je žiri zadao. Također, žiri je ostao osupnut i kada je progutao šećer, te ga potom izbacio potpuno suhog u čemu mu je asistirao Davor Bilman (43). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vi apsolutno niste normalni, ali to mislim u pozitivnom kontekstu - poručio mu je Davor koji je kao i ostatak žirija nakon odgledanog nastupa ostao u čudu. 

- Ovo je istinski Supertalent! - zaključila je Martina.

ŠOKIRAO 'SUPERTALENT' Penisoslikar Brent: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj

Stevie je, ističe, svoj talent otkrio još u djetinjstvu, a sada s njim putuje po cijelom svijetu i nastupa u raznim talent showovima. Osim Steviea pred žiri je stao i Talijan Lorenzo Guslandi, svjetski prvak u rolanju te impresionirao žiri svojim umijećem. Lorenzo rola od svoje sedme godine, a kako kaže, role skida samo kada ide spavati.

- Za mene ovo je umjetnost! Jako mi se svidjelo! - rekao mu je Davor.

'SUPERTALENT' U ZAGREBU Šokirao bakice: 'Penisoslikar' se golišav rolao kod katedrale

Kako je reagirao žiri te hoće li se talenti ovih natjecatelja svidjeti domaćoj publici, ostaje nam tek za vidjeti. Audicije sedme sezone idu prema kraju, a pred žirijem je još mnoštvo kandidata koji čekaju njihov sud.

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Rusulica 28.06.2019.

    Kako ce nekome opalit kaznu zbog iznosenja slika u javnost.Samo se smijem.

  • TIHA VODA 28.06.2019.

    Ništa novo za Hrvate , povraćaju svaki dan : Sanadera, Pupovca , Mamića, Kušćevića, Beljaka, trio " mrtvi zid"......., a svi oni suhi i aktivni.....

  • 28.06.2019.

    Davno sam prestao gledat super talent.U prvoj sezoni se pokazalo sve sta je vrijedilo.Poslje su poceli gurati svakakve frikove pred ekrane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare