Obavijesti

Show

Komentari 310

Penisoslikar Brent: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj

Penisoslikar Brent: Svaka slika ima moj DNK jer svršim po njoj
10

'CIJENE NA UPIT' Ako radim veća djela, najbolje je da mi je penis mekan i mlohav, kaže Kanađanin Fraser čija je izvedba u nedjelju navečer ostavila žiri hrvatskog Supertalenta bez teksta

VIDEO

Umjetnik iz Kanade Brent Ray Fraser (39) šokirao je članove žirija 'Supertalenta' i publiku u studiju neuobičajenim talentom, slikanjem penisom po platnu. Martina Tomčić (43) pobjegla je iz studija kada je vidjela što Brent radi, a Maja Šuput (39), Davor Bilman (43) i Janko Popović Volarić (38) promatrali su sve u čuđenju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dok je Brentov nastup u emisiji bio cenzuriran, na društvenoj mreži postoje njegove snimke koje pokazuju u potpunosti nagog umjetnika. Kanađanin inače ima angažmane diljem svijeta i šokira publiku upotrebljavajući svoj penis za slikanje umjesto kista.

Brent na snimci na Instagramu ima kaubojski šešir i čizme, a njegovo platno drži nekadašnja 'kraljica noći' Susanne Bartsch (50). Dvojac je nastupao prošle godine u njujorškom hotelu. 

Brent je uz Hrvatsku nastupao i u showovima u drugim zemljama. Umjetnik je prije tri godine bio u emisiji 'Francuska ima talent' te nasmijao i oduševio žiri koji se sastojao od četiri muškarca. Kao što je u 'Supertalentu' naslikao Bilmana, tada je napravio portret jednog od članova žirija. 

 - Želim zadržati sliku - rekao je oduševljeni Francuz. Iako je pokazao jedinstveni talent, Brent nije uspio doći do finala showa. Kanadski umjetnik ima svoju internetsku stranicu na kojem nudi slikanje na posebnim događajima i tvrdi kako tako inspirira publiku. 

Martina je pobjegla: Šokirao je natjecatelj koji slika penisom
Martina je pobjegla: Šokirao je natjecatelj koji slika penisom

Brent inače živi u Vancouveru, a 2009. je počeo koristiti svoj penis kao kist. Otada je naslikao puno poznatih ljudi, a među njima su bivši američki predsjednik Barack Obama, pokojna glumica Marilyn Monroe, pa čak i Isus Krist. Cijene slika ne govori javno, već kaže da su na 'upit'. Šuput je u showu ponudio besplatno slikanje. 

- Ako radim veća djela, najbolje je da mi je penis mekan i mlohav. Kad slikam slike koje nalikuju na otisak markice ili kemijske olovke, najbolje je da mi je penis u punoj erekciji. No to nije problem jer me rad na umjetnosti uzbudi - rekao je Brent svojedobno za portal Out. Kanađanin je 'prekopirao' sliku Marilyn Monroe koju je na napravio Andy Warhol i pohvalio se da je dobro ispala.

- Baš je poput njegove, samo je moja s penisom napravljena - istaknuo je. Dodao je kako svaka slika ima njegov DNK jer ejakulira po njoj. 

- Potpišem ih sa svojim DNK-om - objasnio je Brent. Umjetnik se prije bavio striptizom na privatnim zabavama, no nije mu potpuno bila ugodna ta profesija. 

- To je bilo prije filma 'Magic Mike'. Sramio sam se i bojao skidanja na pozornici te kako će baciti sjenu na moju karijeru fine umjetnosti - istaknuo je Kanađanin. 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE 'LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC':

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 310
VIDEO

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija