To je to što me zanima!

Britanci su bijesni na svoju voditeljicu s Eurosonga: 'Zbog njene šale dobili smo 0 bodova'

Voditeljica Amanda Holden se prilikom dojavljivanja rezultata britanskog žirija na Eurosongu našalila kako ne razlikuje strane jezike, što se nije svidjelo velikom broju njezinih sunarodnjaka, koji misle da širi predrasude
Vidi originalni članak

Javljanje uživo iz studija diljem Europe mnogima je najdraži dio finalne večeri Eurosonga. Ove godine, voditelji iz 39 država sudjelovali su u programu kako bi objavili rezultate glasanja svog nacionalnog žirija i izgovorili onu slavnu 'A 12 bodova dobiva...'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često se i prilikom tih vrlo kratkih javljanja događaju komične i nepredviđene situacije, a ove godine najviše je prašine podigla britanska voditeljica Amanda Holden.

- Dobra večer, bonsoir, goedenavodn. To je bila dobra večer na francuskom i nizozemskom, iako nemam pojma koji je koji jezik - rekla je prilikom uključivanja.

Pretpostavlja se kako se šalila na račun stereotipa da Britanci ne govore niti jedan drugi jezik osim engleskog, no brojnim njenim sunarodnjacima ta šala nije bila smiješna.

- Ne mogu vjerovati da smo dopustili Amandi Holden da izazove ovakav diplomatski incident - kritizirao ju je jedan korisnik Twittera.

- To što  je Amanda Holden pred cijelom Europom izjavila kako ne razlikuje dva europska jezika gore je od činjenice da smo dobili nula bodova. Izgledali smo poput stereotipnih, arogantnih Britanaca - požalio se drugi Twitteraš, a mnogi su se složili kako ih je Amanda razbjesnila svojom šalom.

OŠTRE KRITIKE U SUSJEDSTVU Karleuša o plasmanu Uraganki: 'Poslali smo cure kao topovsko meso tamo, nisu imale šanse...'

- Priznanje Amande Holden da ne zna koji je koji jezik je razlog što svi mrze Britance - glasila je jedna od objava.

- Dno večeri nije bilo nula bodova, nego kad je Amanda Holden savršeno demonstrirala zašto nas Europa smatra arogantnom nacijom koja si previše daje na važnosti, i zašto nitko nikad ne glasa za nas. - zaključio je jedan bijesni Twitteraš.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Matej2q4you 26.05.2021.

    Boli Britance zuji za Eurosong i za Europu

  • nap 25.05.2021.

    najgore kad počnu good evening europe i onda ulizivanje voditeljima 

  • Južni vjetar 25.05.2021.

    Tipična Brexitorica, ništa čudno. 🙄0 bodova.🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare