To je to što me zanima!

Britanski glumac iz 'Jamesa Bonda' razvodi se od supruga nakon deset godina braka

Par se upoznao 2009. na snimanju filma 'Bright Star' u kojem je Whishaw glumio pjesnika Johna Keatsa, a Bradshaw je skladao glazbu za film. Vjenčali su se 2012. u Sydneyu
Vidi originalni članak

Britanski glumac Ben Whishaw (41), poznat po ulozi Q-a u filmovima 'James Bond', razveo se od svog supruga, australskog skladatelja Marka Bradshawa (39) nakon deset godina braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Smatra se da su užurbani rasporedi putovanja i rada doveli do razvoda. Iako se navodno oboje viđaju s drugim ljudima, prijatelji kažu da je raskid prijateljski i da nastavljaju živjeti zajedno u svom domu u Londonu.

- Njihov brak je propao. Benov suprug rekao je prijateljima da se viđa s drugim ljudima. Raspored putovanja i rada učinili su svoje. Još uvijek žive zajedno i očito je sve vrlo prijateljski, ali viđaju se s drugim ljudima već nekoliko mjeseci - rekao je izvor za Daily Mail.

RAZNJEŽILA JE PRATITELJE Kći Brucea Willisa podijelila je dirljivu uspomenu iz djetinjstva

Par se upoznao 2009. na snimanju filma 'Bright Star' u kojem je Whishaw glumio pjesnika Johna Keatsa, a Bradshaw je skladao glazbu za film. Vjenčali su se u Sydneyu 2012., a par je tada izjavio da su ponosni na to i jako sretni.

Whishaw nije javno raspravljao o svojoj seksualnosti prije braka, rekavši tada da vjeruje da je pričanje o svom osobnom životu glumca kao da je 'pucao sebi u nogu'. Poznati scenski glumac stekao je međunarodnu slavu kroz ulogu genija gadgeta Q-a u filmu Skyfall iz 2012., uz Daniela Craiga (54) koji je utjelovio Jamesa Bonda.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bakaslis 02.05.2022.

    Ja mislija ono desno Igor Flak

  • Nap* 25.04.2022.

    Rastavit se nije tesko

Komentiraj...
Vidi sve komentare