To je to što me zanima!

Britney je opet postala brineta: Odlučila se na promjenu boje

Ako je suditi prema reakcijama njezinih obožavatelja i pratitelja na Twitteru, njezina nova boja kose dobro je prihvaćena. Brineta je bila 2006. i 2007. te 2009. godine
Vidi originalni članak

Pjevačica, koju su proslavile njezine plave lokne, na Twitteru  je objavila fotografiju s novom frizurom. Britney Spears (32) odlučila se za malu promjenu pa je od plavuše postala brineta. 

Pozirala je ispred ogledala, a u ruci je imala svoj parfem koji je odmah i promovirala. 

- Začinite Valentinovo s Naughty & Nice - napisala je Britney pored fotografije. Ako je suditi prema reakcijama njezinih obožavatelja i pratitelja na Twitteru, njezina nova boja kose dobro je prihvaćena. Brineta je bila 2006. i 2007. godine, te opet 2009. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • WOMANIZER 11.02.2014.

    s obzirom na to kak je prošle godine dugo bila brineta, već za 3 tjedna možemo očekivati da bude plava! :P a dotad imamo Brunetteney kako nastupa u vegasu! http://instagram.com/p/kJatLSD843.............heidi klum i dalje ostaje vjeran Britney fan pa je nakon Circusa 2009., Scream&Shouta 2012. sad za ovu sezonu za špicu showa Germany's Next Top Model odabrala Britneynu It Should Be Easy s will.i.amom s albuma Britney Jean! :) http://www.youtube.com/watch?v=q95bBCYotkk nakon što je ta pjesma dodana na Britneyn vevo youtube kanal te Now That I Found You, NTIFY se sama bez ikakve promocije popela za 50 mjesta na radijima, i moguće je da će biti singl! http://www.youtube.com/watch?v=e4_hkDXX7nk......postoji velika glasina (ponovno) da Britney i gaga snimaju duet! hvala što ste bili prisutni na satu Britologije, vaš profesor Womanizer! p.s. instrukcije (dodatne sate) možete uvijek potražiti bez ustručavanja! :P..........malo šale, dugo me nije bilo, no evo, sad sam tu s vama i imam dosta posla! :D

  • kung fu panda 10.02.2014.

    gdje je Womenajzer zašto nema komentara ??? ozbiljno se brinem U POMOĆ GDJE JE ????????dali da zovem policiju?

  • 10.02.2014.

    pitala bi novinarku: ako je drastična promjena boje kose mala promjena šta je onda velika? samo šišanje na nulu ili....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare