To je to što me zanima!

Britney je pokazala kako zaista izgleda: 'Osjećam se nesigurno'

Pjevačica se našla u trapericama, kariranoj košulji i natikačama, a mnogi je nikada ranije nisu vidjeli ni s dioptrijskim naočalama. Napisala je kako je pritisak na društvenim mrežama prevelik, a da je ovo realnost.
Vidi originalni članak

Nekadašnja pop zvijezda još uvijek ima milijune obožavatelja iako njezina pjevačka karijera pamti i bolje dane, no fanovi Britney Spears (38) danas cijene njezin iskren pristup.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britney im je na društvenim mrežama odlučila pokazati kako zaista izgleda u svakodnevnom životu, i to dok u svojoj raskošnoj vili sama obavlja sitne popravke. 

DOBILA PODRŠKU FANOVA Britney Spears izazvala požar u teretani: 'Da, ja sam kriva...'

Tom prilikom Britney se našla u trapericama, kariranoj košulji i natikačama, a mnogi je nikada ranije nisu vidjeli ni s dioptrijskim naočalama.

- A ovako zaista izgledam na dnevnoj bazi. I ja se ponekad osjećam nesigurno zbog fotografija koje su snimljene kad nisam spremna i moram uložiti trud u svoj izgled. No znate što, ponekad je lijepo ne truditi se i pokazati se u pravom svjetlu - napisala je Spears, u objavi koju je naslovila 'Instagram protiv stvarnosti'.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 07.10.2020.

    Simpatična Britnič

  • frajer_2 07.10.2020.

    Obukla se kao neka klinka a ne stara baba

  • retita🦋 07.10.2020.

    Karirana košulja mijenja perspektivu.Iz svih smjerova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare