To je to što me zanima!

Britney je rukama pridržavala bujne grudi, negirala trudnoću

Britney je sa svojih 33 milijuna pratitelja podijelila još jednu golišavu fotku, i ispričala kako se osjeća u svojem tijelu: 'Gola sam došla na ovaj svijet i želim se vidjeti bez svih opterećenja koja su mi stavljena, jer to nisam ja'
Vidi originalni članak

Britney Spears (39) je objavila novu fotku u kojoj drži gole grudi rukama i pozira u bijelim gaćicama i crvenim čizmama. S obzirom na to da je naletjela na komentare kako je zasigurno bila na zahvatu jer su joj grudi veće ili je možda trudna, odlučila je pojasniti o čemu se radi: 

- Ekipa, nisam operirala grudi u tjedan dana, niti sam trudna. Imam grudi jer puno jedem! - našalila se pjevačica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Objasnila je zašto u zadnje vrijeme objavljuje golišave fotke. Kako kaže, tijekom mnogih nastupa postala je svjesnija svog izgleda i samopouzdanje joj je padalo.

- Svaka žena koja skine sloj odjeće zbog udobnosti, ne na nastupu ili u striptiz klubu, pomisli si kako se odmah bolje osjeća. Odmah misli i da bolje izgleda.

'VOLIMO TE BRITNEY' Britney Spears zaplesala prvi put kao slobodna žena: 'Ne znam zašto sam toliko oprezna'

To sam napravila na nekoliko nastupa, a kasnije sam shvatila kako nisam izgledala dobro, iako sam mislila da izgledam i to je bilo jako sramotno - napisala je Britney.

Kako kaže, samopouzdanje joj je palo, a sad se želi pokazati onako kako je rođena, u najčišćem obliku. 

- Gola sam došla na ovaj svijet i želim se vidjeti bez svih opterećenja koja su mi stavljena, jer to nisam ja. Ja sam žena koja sebe treba gledati u osjetljivom, prekrasnom i najčišćem obliku.

Zahvalila se fanovima na Free Britney pokretu i rekla kako nisu ni svjesni dubine značenja koji je ta podrška za nju imala.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ivana kiss 22.08.2021.

    pukla

  • 18.08.2021.

    uvijek mi je bila bomba a sada u zatvoru jos bolja

  • nap 17.08.2021.

    Bila je ljepotica prije

Komentiraj...
Vidi sve komentare