To je to što me zanima!

Britney: Kad stalno pokazujem rublje pa mogu ga i dizajnirati

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila svojim novim poslovnim potezima. Spears je dizajnirala svoj novi parfem, ali i liniju seksi grudnjaka, kimona i negližea
Vidi originalni članak

Svaka žena trebala bi se osjećati udobno i lijepo u onome što nosi, kaže Britney Spears (32). Američka pjevačica, koja na koncertima najviše voli pjevati u rublju, a često ga pokazuje i izvan pozornice, dizajnirat će liniju seksi grudnjaka, kimona i negližea za skandinavsku robnu kuću, a zvat će se 'The Intimate Collection Britney Spears'. Kolekcija će se prodavati u Americi od rujna.

Pjevačica se na društvenim mrežama pohvalila svojim novim poslovnim potezima. Osim kolekcije rublja Britney je kreirala i svoj 16. po redu parfem koji je nazvala 'Fantasy Stage Editon', a koji je inspiriran njenim najdražim nastupima. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tišina mora 25.07.2014.

    logična odluka heh

  • igor duvančić 24.07.2014.

    a zašto sam dobio opomenu,nisam nikoga imenovao,niti vrijedjao...stvarno neki imaju privilegije na ovom divnom portalu,žalosno

  • WOMANIZER 24.07.2014.

    jako bezobrazan naslov, nek mi nađe novinarka sliku kad to Britney stalno rublje pokazuje? ne znam koji od kostima u kojima nastupa u vegasu je rublje, to mi isto nije jasno. niti je to uopće rekla šta piše u naslovu. a i članak vam je pun krivih informacija. a nit i je rekla: "Ne morate imati savršeno tijelo kako biste se dobro osjećali u vlastitoj koži. Ja sam pravi dokaz za to"....“Every woman should feel confident and beautiful in everything she puts on. My vision for The Intimate Britney Spears is to create pieces that are sexy‚ luxurious‚ and comfortable at the same time. I am excited to introduce this collection because I feel that we accomplished exactly that‚”. parfem je "Fantasy Stage Edition", kompanija je skandinavska, a ne američka, prodavat će se i u europi on 26.9. ...a Britney će biti na otvaranju dućana u new yorku. ...nek doda par nula na račun, hahaha! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare