To je to što me zanima!

Britney piše knjigu, potpisala je ugovor vrijedan 100 mil. kuna

Prije tri mjeseca sud je prekinuo 13-godišnje skrbništvo nad Britney, a posljednjih mjeseci pjevačica je počela glasno govoriti o svojoj otuđenosti od obitelji, te se pretpostavlja da će u memoarima progovoriti o toj temi
Vidi originalni članak

Britney Spears (40) piše memoare te je s izdavačkom kućom Simon & Schuster potpisala ugovor vrijedan 15 milijuna dolara (oko 100 milijuna kuna), piše People.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prije tri mjeseca sud je prekinuo 13-godišnje skrbništvo nad Britney, a posljednjih mjeseci pjevačica je počela glasno govoriti o svojoj otuđenosti od obitelji - tate Jamieja, mame Lynne i sestre Jamie Lynn.

 - Ovo je poruka mojoj obitelji... jer me povrijedila dublje nego što će se ikada znati! Znam da će skrbništvo uskoro završiti, ali još uvijek želim pravdu - napisala je na društvenim mrežama u listopadu.

Britney tvrdi da se suočavala sa 'zloupotrebom skrbništva' posljednjih deset godina, a njezine pravne bitke s ocem Jamiejem i dalje traju. Tako je Jamie nedavno zatražio od kćeri da plati njegovom odvjetničkom timu za 'tekuće dužnosti koje se odnose na likvidaciju skrbništva'.

POP ZVIJEZDA VOLI ISTRU Britney objavila fotku Rovinja i sve zbunila: 'Ti si u Hrvatskoj?'

Pretpostavlja se kako će Britney u novoj knjizi napokon ispričati svoju stranu priče o svemu što je proživjela.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zeus777 22.02.2022.

    Kako kaže ona pjesma Ooh She's sweet but a psycho

  • sinjskidišpetpk 22.02.2022.

    Britney definitivno nije ok,psiha je gadno poljuljana i tek sad ne izgleda baš uračunljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare