To je to što me zanima!

Britney plakala tjednima nakon filma: 'Još mi je teško, sram me zbog toga kako su me prikazali'

Pop princeza je objavila video u kojem pleše na Aerosmith i napisala kako ju je novi dokumentarac posramio. Unatoč svim godinama tijekom kojih ju proganjaju mediji i dalje se trudi ostati sretna
Vidi originalni članak

Britney Spears (39) otkrila je da joj je bilo neugodno i da je 'plakala dva tjedna' zbog toga kako je prikazana u dokumentarcu 'Framing Britney Spears' i priznala da dokumentarac nije u cijelosti ni pogledala.

POGLEDAJ VIDEO. Britney pleše

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovih dana je pop zvijezda prekinula šutnju zbog emisije New York Timesa koja se emitirala prošlog mjeseca, pokazujući njezin uspon i kontinuiranu bitku s ocem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

- Nisam pogledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam vidjela, dijelove, bilo mi je neugodno zbog svjetla u kojem su me prikazali - napisala je u objavi na Instagramu pa nastavila:

- Plakala sam dva tjedna i... i dalje ponekad plačem! - napisala je uz objavljeni video u kojem pleše uz pjesmu Aerosmitha iz 1993. godine Crazy.

- O mojem životu se uvijek nagađalo... proučavalo... i sudilo stvarno cijeli moj život - započela je pop pjevačica svoju objavu. 

- Zbog zdrave pameti trebam plesati na pjesme Stevena Tylera svake večeri u životu da bih se osjećala divlje i ljudski i živo! Cijeli svoj život nastupam pred ljudima. Potrebna je puno snage da se vjeruje svemiru sa svojom ranjivošću jer su me u medijima uvijek tako osuđivali... vrijeđali... i sramotili... a i dalje to rade - nastavila je u objavi. 

BIZARNE FOTOGRAFIJE Britney opet srušila Instagram, objavom šokira: 'Pomozimo joj'

- Kako se svijet dalje okreće i život ide dalje, mi i dalje kao ljudi ostajemo tako krhki i osjetljivi - napisala je. 

U nastavku je objasnila da se i dalje trudi biti sretna, a da joj plesanje svakodnevno donosi sreću. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 31.03.2021.

    Ma davno je bila njezina slava

  • badr hari 31.03.2021.

    a kako da te prikažu kao uzora možda

  • Nicehash 31.03.2021.

    Bila si zvijezdica, doživjela si supernovu...živa si, ideš dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare