Show

Komentari 3

Britney plakala tjednima nakon filma: 'Još mi je teško, sram me zbog toga kako su me prikazali'

Britney plakala tjednima nakon filma: 'Još mi je teško, sram me zbog toga kako su me prikazali'

Pop princeza je objavila video u kojem pleše na Aerosmith i napisala kako ju je novi dokumentarac posramio. Unatoč svim godinama tijekom kojih ju proganjaju mediji i dalje se trudi ostati sretna

Britney Spears (39) otkrila je da joj je bilo neugodno i da je 'plakala dva tjedna' zbog toga kako je prikazana u dokumentarcu 'Framing Britney Spears' i priznala da dokumentarac nije u cijelosti ni pogledala.

POGLEDAJ VIDEO. Britney pleše

Ovih dana je pop zvijezda prekinula šutnju zbog emisije New York Timesa koja se emitirala prošlog mjeseca, pokazujući njezin uspon i kontinuiranu bitku s ocem.

- Nisam pogledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam vidjela, dijelove, bilo mi je neugodno zbog svjetla u kojem su me prikazali - napisala je u objavi na Instagramu pa nastavila:

- Plakala sam dva tjedna i... i dalje ponekad plačem! - napisala je uz objavljeni video u kojem pleše uz pjesmu Aerosmitha iz 1993. godine Crazy.

- O mojem životu se uvijek nagađalo... proučavalo... i sudilo stvarno cijeli moj život - započela je pop pjevačica svoju objavu. 

- Zbog zdrave pameti trebam plesati na pjesme Stevena Tylera svake večeri u životu da bih se osjećala divlje i ljudski i živo! Cijeli svoj život nastupam pred ljudima. Potrebna je puno snage da se vjeruje svemiru sa svojom ranjivošću jer su me u medijima uvijek tako osuđivali... vrijeđali... i sramotili... a i dalje to rade - nastavila je u objavi. 

- Kako se svijet dalje okreće i život ide dalje, mi i dalje kao ljudi ostajemo tako krhki i osjetljivi - napisala je. 

U nastavku je objasnila da se i dalje trudi biti sretna, a da joj plesanje svakodnevno donosi sreću. 

Najčitaniji članci