To je to što me zanima!

Britney pregovara oko pisanja romana, glavni lik će biti Bambi

To ne bi bio prvi književni pothvat pjevačice koja je s mamom 2000. objavila knjigu 'Heart to Heart'. Njezin roman bit će spoj fantastike i elemenata iz privatnog života
Vidi originalni članak

Članica žirija američkog showa 'X Factor' trenutačno je u pregovorima oko pisanja romana čija će radnja biti spoj fantastike i elementa iz njenog privatnog života, piše Hollywood Reporter. Prema pisanju stranih medija, glavni protagonist Britneyjina romana navodno će nositi ime Bambi. Ukoliko potpiše ugovor s nakladnikom It Books, podružnicom izdavačke kuće HarperCollins, pjevačica bi mogla krenula stopama Lauren Conrad i Bethenny Frankel čiji su romani 'L.A. Candy' i 'Skinnydipping' bili pravi bestseleri.

To ne bi bio prvi izdavački pothvat pjevačice koja je s mamom Lynne Spears napisala knjigu 'Heart to Heart' koja je objavljena 2000. godine. No to bi bio prvi vlastiti uradak pjevačice koja je vodila bitku s ovisnošću o drogama, bila u groznom psihičkom stanju, iza nje su dva propala braka, a pjevačka karijera joj je nakon strelovitog uspjeha krenula nizbrdo.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Misty Flowerington 07.11.2012.

    izgleda ko da ima 45 godina

  • ManuEllaa 07.11.2012.

    Bambi ?? sta nije mogla smisliti nesto bolje?

  • Lena07 07.11.2012.

    A zašto uvijek, ali baš uvijek stavite njezinu sliku na kojoj su ju ulovili sa grimasom? Pa cura je slatka, a vi ju očito baš želite prikazati drugačiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare