To je to što me zanima!

Britney s Tylerom: Pogledajte tko me došao podržati večeras

Britney u Planet Hollywoodu nastupa od 2013. godine, a ugovor joj traje do 2017. godine. Pjevačica radi i na drugim projektima, a navodno snima i deveti album
Vidi originalni članak

Obožavatelji Britney Spears (33) koji su u subotu prisustvovali njezinom nastupu u Las Vegasu, bili su počašćeni i jednim velikim iznenađenjem od nje. 

Naime, njezin gost bio je glazbenik Steven Tyler (66) što je izazvalo oduševljenje svih prisutnih. Da joj je Tyler pružio podršku, Britney se pohvalila i fotografijom koju je podijelila na Instagramu. 

Zajedno su pozirali. Britney u Planet Hollywoodu nastupa od 2013. godine, a ugovor joj traje do 2017. godine. Pjevačica radi i na drugim projektima, a navodno snima i deveti album. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 02.03.2015.

    snima novi album, već odavno. prvi singl će biti duet s iggy azaleom. također je snimila pjesmu, obradu neke starije pjesme, nepoznat naslov, za album giorgea morodera- pjesma bi trebala izaći, po glasinama, ovaj mjesec. također se šuška da bi tyler mogao biti gost na njenom albumu s obzirom da želi snimiti pop-rock album, a u zadnje vrijeme se nešto često sastaju. prvo na superbowlu, sad ovo... neki dan je u vegasu podržala zakladu za djecu oboljelu od raka http://s17.postimg.org/ic2hcfgwv/464588766_britney_spears_visits_the_zappos_com_c.jpg .... najviše pozornosti pak izaziva curenje probe za onaj poznati, šokantni nastup s MTV-jeve dodjele nagrada 2007. koja pomalo curi na internet: https://instagram.com/p/zn4LP0yMTf/

  • bijach 02.03.2015.

    Jel samo ja na 3. slici vidim nacrtane pločice na trbuhu?

  • svejedobro 01.03.2015.

    oki doki

Komentiraj...
Vidi sve komentare