To je to što me zanima!

'Britney se na turneji seksala utroje, orgijala i bila s curama'

Fernando Flores tužio je pjevačicu za seksualno uznemiravanje jer je Britney, kako je tvrdio, često gola hodala ispred njega i pokušavala ga odvući u krevet
Vidi originalni članak

Bivši tjelohranitelj pjevačice, Fernando Flores (31) spreman je otkriti priče o seksu utroje, o orgijama i lezbijskim igrama tijekom turneje 'Toxic'. Fernando tvrdi da je za 5,8 milijuna kuna dogovorio pisanje knjige o događajima u backstageu Britney Spears (30). Najava knjige pojavila se u trenutku kad Britney najavljuje ulazak u treći brak s Jasonom Trawickom (40). 

- Britney ima veliki seksualni apetit. Od priča koje mi je ispričala, kosa vam se digne na glavi - tvrdi Fernando te dodaje da su pjevačicu na turneji pratili mlađahni plesači s kojima se ludo zabavljala. 

- Bilo je pića, droge, vrućih kupki u jacuzziju, svašta - tvrdi Fernando te dodaje da je bio u njezinoj kupaonici gdje je vidio njezine vruće fotografije s nekim djevojkama .

Flores je za Britney radio 2010. godine. Bivši tjelohranitelj tužio ju je za seksualno uznemiravanje jer je Britney, kako je tvrdio, gola hodala ispred njega i pokušala ga odvući u krevet.  Na sudu bi se trebali naći ove godine. Glasnogovornik pjevačice demantirao je ove tvrdnje. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • paula109876 28.02.2012.

    budala '-_-

  • Hades_1 19.01.2012.

    Frajer je kreten... podero bi ju vristala bi koda brata zeni :D

  • dasezna 18.01.2012.

    Šonjo, umjesto da si joj metnuo veseljka ti kaj baba tužakaš šta je ona radila

Komentiraj...
Vidi sve komentare