To je to što me zanima!

Britney se seli u Louisianu, daleko od droge i Adnana

Jamie Spears svoju kćer želi odvesti daleko od lošeg utjecaja Los Angelesa. Planira ju maknuti od droge, klubova, Adnana Ghaliba...
Vidi originalni članak

Britneyin otac će na sudu zatražiti dopuštenje da preseli svoju kćer iz Los Angelesa u rodnu Louisianu. Misli kako će joj 'domaća atmosfera' pomoći da se sasvim oporavi i vrati na staro.
- Britney se osjeća usamljeno i izolirano sve od kada je otac preuzeo kontrolu nad njenim životom. On ju sada planira odvesti u Louisianu, gdje će ona biti okružena s obitelji. Jamie se također nada da će selidba pružiti priliku Bitney da popravi svoj odnos s majkom i trudnom sestrom. Također, selidbom ju želi maknuti od lošeg utjecaja Los Angelesa i ljudi koji su ju iskorištavali zbog njenog bogatstva i slave - otkrio je izvor blizak obitelji Spears.
U posljednje vrijeme Britney pokazuje dosta pozitivnih pomaka. Ne konzumira droge, a i puno manje uživa u alkoholu. Okrenula se poslu i uz to što radi na novom video-spotu, planira otvaranje plesnog studija za djecu kojeg će nazvati "Podrum".

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare