To je to što me zanima!

Britney Spears i Celine Dione: Rat za ulaznice u Las Vegasu

Celine Dion se nakon jednogodišnje stanke vratila 15. kolovoza ove godine i brzo preuzela primat u prodaji ulaznica, rasprodavši skoro svaki show
Vidi originalni članak

Britney Spears (33), prema najnovijim izvještajima, gubi rat za ulaznice sa Celine Dion (47), u Las Vegasu. Naime, Britney ima rezidenciju u klubu Planet Hollywood od 2013.. Show Celine Dion u Caesar’s Palaceu bio je aktualan još 2002., zatim je uzela stanku, vratila se 2011., a onda zbog bolesti supruga prošle godine ponovo prekinula show. Ipak, vratila se 15. kolovoza ove godine i brzo preuzela primat u prodaji ulaznica, rasprodavši skoro svaki show .

To se, naravno, izravno odrazilo na slabu prodaju ulaznica za show Britney Spears , jer na njezine nastupe ipak prvenstveno žele doći mlađi, koji ne dolaze u Vegas u tako velikom broju. Osim toga, mlađi koji i dođu, radije idu vidjeti rezidenciju DJ-a Calvina Harrisa . Tako je Britney, koja po svijetu još uvijek može puniti dvorane, polako gubi u Vegasu gdje ima klupsku rezidenciju.

Možda je baš zbog toga na Twitteru poslala poruku Adele , koja ovih dana ruši sve rekorde gledanosti spota za novi single ‘Hello’, koja glasi: ‘Adele, mijenjam dvije ulaznice za moj show za dvije ulaznice za tvoj koncert . Svrati i reci mi Hello kad god želiš’.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 31.10.2015.

    stvar je u tome da celine ima "odraslu publiku" koja dakako ima više novaca i mogućnosti za putovanja te su i spremni potrošiti više i ostati tamo dulje. Britneynu rezidenciju je teže popuniti publikom koja je u dvadesetim/tridesetim godina, a u kojoj i dalje prevladavaju tinejdžeri. no ona i dalje svoje showove rasprodaje te je pri vrhu box office-a nakon svake "noge" rezidencije. P.S. informirajte se o adele. stvar je u tome da je adele izjavila u intervju-u kako joj je budući plan u bližoj budućnosti otići u vegas vidjeti Britney, nakon toga je Britney ovo tweetnula. adele je već 2009. otkazala svoj koncert zbog "bolesti", a zapravo je to napravila kako bi otišla na Britneyn koncert u O2 areni u londonu.

  • svejedobro 30.10.2015.

    I ja bih radija Celine slušala i gledala :))

  • kung fu panda 29.10.2015.

    neravnopravna borba

Komentiraj...
Vidi sve komentare