To je to što me zanima!

'Britney Spears je hodala po kući gola i tukla sinove'

Bivši tjelohranitelj Fernando Flores (29) tvrdi da je pjevačica sinovima namjerno davala hranu na koju su oni alergični od čega su bili jako bolesni
Vidi originalni članak

Bivši tjelohranitelj Britney Spears, Fernando Flores (29), rekao je da je ona zlostavljala svoje sinove. Tvrdi da je dao otkaz zbog njena neuravnotežena ponašanja. Britney Spears (28) pak kaže da nikad nije digla ruku na svoje sinove, Seana Prestona (4) i Jaydena Jamesa (3). Flores je Britney prijavio policiji i Centru za socijalnu skrb u Los Angelesu jer smatra da nije sposobna brinuti o svojoj djeci. Pjevačica se nije pojavila na ispitivanju jer nije bila u gradu. Flores tvrdi da ju je prvi put vidio kako tuče djecu krajem ožujka ove godine. Tada ga je tražila da joj da remen kako bi ih nalupala. Također, tvrdi da je sinovima namjerno davala hranu na koju su alergični od čega su oni bili jako bolesni. Njega je smetalo i to što je konstantno hodala gola i time ga seksualno napastovala.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kokomoon 30.06.2010.

    ma tko ovo smece gura majke ti ga...fujjjj

  • lenlen 30.06.2010.

    Fernando - Leave Britney alone!!!!!!!..... a i svi ostali mislim da bi zenu mogli pustit na miru da uziva sa klincima!

  • leica 30.06.2010.

    a ja vjerujem da tjelohranitelj nije dobio p....,već otkaz,jer veli da ga je \"sexualno provocirala\" dok je hodala gola po kući!?! pa kaj ak je bila gola u svojoj kući.????? i ja obožavam biti gola doma....a on da je bil profesionalac trebal se je skoncentrirati na svoj posel a ne na p...u!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare