To je to što me zanima!

Britney Spears zamolila fanove: 'Samo nemojte zvati policiju!'

U posljednje vrijeme glazbenica je nekoliko puta izbrisala profil na društvenim mrežama i potom vratila, a neki od pratitelja su se zabrinuli
Vidi originalni članak

Glazbenica Britney Spears (41) iznenadila je pratitelje na Instagramu videom u kojem govori kako će u budućnosti izbrisati profil na društvenoj mreži, a obožavatelje je zamolila da se tada ne obrate policiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevačica je objavila snimku u kojoj pleše i pokazuje neke haljine koje je dobila, a zatim je naglo prestala plesati i poručila je fanovima:

- Dakle, ljudi, samo želim da znate, ako ugasim svoj Instagram, nemojte zvati policiju - rekla je Britney.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

U posljednje vrijeme glazbenica je nekoliko puta izbrisala profil na društvenim mrežama i potom vratila, a neki od pratitelja su se zabrinuli i čak pozvali policiju da pitaju je li sve u redu.

Iz policije su tada rekli za TMZ kako je kako je Britney ugasila profil te da su ih zvali obožavatelji koji su se bojali da je možda u opasnosti. Policija je otišla do njene kuće i brzo utvrdila kako je s Britney sve u redu. Nakon toga se oglasila na Twitteru.

- Kao što već vjerojatno svi znate, policija mi je došla doma na vrata jer se netko odlučio našaliti. Ja svoje fanove obožavam, ali ovaj put su pretjerali jer mi je narušena privatnost. U ovom periodu svog života želim samo da javnost i moji fanovi, koji toliko brinu o meni, poštuju moju privatnost - napisala je.

 

Podsjetimo, nedavno su bliski izvori pjevačice za američke medije rekli da su zabrinuti za njeno ponašanje i da pjevačica zloupotrebljava lijekove 'za podizanje'.

TREBA POMOĆ Obitelj i prijatelji Britney Spears su organizirali intervenciju za nju: 'Bojim se da će umrijeti...'

 Dodali su da je njezin menadžer unajmio kuću na području Los Angelesa na nekoliko mjeseci, a plan je navodno bio da Britney odvedu u kuću, gdje će biti i njezin suprug Sam Asghari (28), njezin menadžer i liječnici, kako bi je pokušali uvjeriti da joj je potrebna pomoć. Pjevačica se ubrzo nakon toga javila putem Instagrama, gdje ima više od 41 milijuna pratitelja i sve demantirala. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare