To je to što me zanima!

Britney Spears zlostavljala pse? Oduzela ih njena kućepaziteljica nakon što je jedan skoro uginuo

Iako strani mediji pišu o tome kako je Britney Spears prijavljena zbog zlostavljanja i zanemarivanja svojih ljubimaca, psi su vraćeni pjevačici
Vidi originalni članak

Slavna pjevačica Britney Spears ponovno se našla usred skandala. Ovaj put je riječ o njezinom načinu brige za svoje kućne ljubimce, dva psa malog rasta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako pišu strani mediji, njezini su se psi teško razboljeli, a jedan je skoro uginuo. Kućepaziteljica pjevačice hitno je odvezla pse veterinaru i nije ih htjela vratiti.

PROCURILI SUDSKI DOKUMENTI Fanovi sumnjaju da se Britney u tajnosti udala za bivšeg dečka

- Jedan od njezinih pasa ima ozbiljne probavne probleme, a oba psa je trebalo hraniti posebnom vrstom hrane zbog njihovog lošeg zdravlja. Kućepaziteljica je postala zabrinuta nakon što je vidjela kako se psima daju ostaci ručka što je dovelo do toga da se teško razbole, pogotovo onaj koji je već imao ozbiljne probleme - rekao je izvor za TMZ.

Kućepaziteljica također tvrdi kako su psi bili dehidrirani zbog manjka vode koja im se ne daje redovito. Izvor također tvrdi da se za njihovu dobrobit zabrinuo i veterinar što je dovelo do toga da kućepaziteljica oduzme pse od pjevačice.

'PUNO JEDEM' Britney je rukama pridržavala bujne grudi, negirala trudnoću

Psi se nakon odlaska veterinaru nisu vratili pjevačici pa je posumnjala da njezin otac, Jamie Spears, ima veze s njihovim nestankom. Zvala je policiju i htjela je prijaviti krađu pasa, no predomislila se.

Nakon što je TMZ objavio priču o zanemarivanju pasa i otkrio gdje se oni nalaze, Britney i kućepaziteljica su se oštro posvađale. Tijekom svađe, kućepaziteljica je pjevačici pokazala fotografije bolesnih pasa koje je imala na mobitelu.

'VOLIMO TE BRITNEY' Britney Spears zaplesala prvi put kao slobodna žena: 'Ne znam zašto sam toliko oprezna'

Strani mediji pišu kako je to razbjesnilo pjevačicu jer je vjerovala kako te fotografije šalje njezinom ocu. Navodno je tada zgrabila mobitel i ozlijedila ruku kućepaziteljice koja ju je zatim prijavila policiji.

Britney negira da je ikada ozlijedila kućepaziteljicu i kaže kako joj je samo oduzela mobitel.

Nakon dva tjedna su psi navodno vraćeni pjevačici, a kućepaziteljica je dobila otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Superžena 23.08.2021.

    Grozno mi je gledati kako neki vlasnici pasa da bi psi dobili bolju dlaku za izlozbe hrane ih suhom hranom moj pas to ni ne pogleda pate jadni visnjic svome daje brokulu jadan pesek

  • Šišmiš 23.08.2021.

    Zamisli, psi nesmiju jest kosti, krmenadle i šnicle?!?! Nego one "kekse" koje moj onjuši i okrene se dalje od njih.

  • Antifašistaaa 23.08.2021.

    Ona se nadrogira, ne zna tjedan dana za sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare