To je to što me zanima!

Britney u restoranu razmazivala hranu po licu

Pjevačica je ponašanjem zgrozila posjetitelje mondenog restorana u hotelu Chateau Marmont. Na molbu ostalih gostiju izbacili su je van
Vidi originalni članak

Gosti ekskluzivnog restorana koji posjećuju najslavniji ljudi na svijetu zgrozili su se kad je 25-godišnja pjevačica usred jela uzela tanjur pun delicija u ruke i razmazala si ga po licu. Na inzistiranje gostiju osoblje hotela zamolilo je Britney da napusti restoran. Kako uljudna molba nije smirila Britney, otjerali su je iz hollywoodskogh restorana Chateau Marmont. Do daljnjega su joj zabranili da se tamo pojavi.
- Gosti su bili užasnuti. Takvo ponašanje ne bi očekivali ni od djeteta u restoranu brze hrane. U ovom restoranu ručali su razni uglednici i plemići. Ovakvo ponašanje je apsolutno neprihvatljivo - kazao je zaposlenik restorana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • derrida 17.09.2007.

    a jadna luđakinja...možda to sve namjerno radi da privuče pozornost pa da na kraju, kada se poželi prestati iživljavati, svi slušamo o njenom oporavku i teškoj emocionalnoj situaciju i uz to pustimo suzu misleći kako je jaka i hrabra

  • romi123 17.09.2007.

    poremećena sirotica i dobar materijal za novine

  • rowenta 17.09.2007.

    A malo mi ju je žao. Fakat je poremećena, nije čak ni da se preserava. Trebala bi na neki ranč s medicinskom sestrom i tako dalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare