To je to što me zanima!

Brkovi ugostili kamatare i lake žene za 'prebrutalan' novi spot

Ne daj Bože imati posla s njima. Nasreću da nisam nikome ništa dužan, iako privatno čak poznajem nekoliko kamatara, kaže frontmen benda Brkovi
Vidi originalni članak

Ne daj Bože imati posla s njima. Nasreću da nisam nikome ništa dužan, iako privatno čak poznajem nekoliko kamatara, kaže Shamso.

Frontmen benda Brkovi, koji svoju glazbu opisuju kao spoj punka, folka i wellnessa, dodaje kako je izvan pozornice asocijalan lik i pravi mizantrop, a to dokazuje i činjenica da mu, kaže, svake godine sve manje i manje ljudi čestita Božić. Iako sponzoruše u regiji osobito vole rock zvijezde, Shamso 69 s njima nema problema.

- Viđam ih na svakom koraku, ali uspješno sam podignuo bodljikavu žicu oko sebe pa mi se ni ne usude prići - rekao je glazbenik. Dan prije nego što su počeli snimati spot “Sex i droga”, Brkovi su na društvenoj mreži objavili da traže krupne muškarce zlokobna izraza lica za ulogu kamatara i siledžija.

- Trebale su nam i cure koje će glumiti lake žene pa je uvjet za audiciju bio da se kurvinski odjenu - objasnio je Shamso 69. Bend će novi spot objaviti samo na društvenim mrežama jer je za televiziju, slažu se, prebrutalan. Stihove “Glupostima neću da se bavim, sex i droga moj su adrenalin, nek miriše mi sperma na kokain, svaki dan ko Novu godinu da slavim” pjevat će i 1. travnja na gaži u Hali sportova u Beogradu.

- Mislili smo da nam je gaža u Domu sportova u Zagrebu prošle godine bila vrhunac karijere, ali ovo je veliki zalogaj. Samo da opravdamo očekivanja - kaže Shamso 69.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 27.01.2016.

    gdje je spot?

  • Brbićeviburekikmeče 27.01.2016.

    pravi zajebanti i kombinacija punkera, rokera i narodnjaka..

  • PistolPete 27.01.2016.

    Žive legende!

Komentiraj...
Vidi sve komentare