To je to što me zanima!

Brolin više ne želi podnositi Barbrine stalne ispade bijesa

Glumac je već nekoliko puta napustio njihov zajednički dom u Los Angelesu jer je mislio da će se njegova supruga Barbra trgnuti i misliti više na privatni život
Vidi originalni članak

James Brolin (73) navodno je zatražio razvod od supruge Barbre Streisand (71) jer mu je dosta njezina razmaženog ponašanja.

- U posljednje vrijeme sve manje vremena provode zajedno. Barbra mu je još prije dvije godine obećala da će manje raditi i više se posvetiti njemu, ali to se nije dogodilo - rekao je zajednički prijatelj para.

James se također požalio kako mu pjevačica stalno naređuje i uopće ne uvažava njegovo mišljenje.

Glumac je već nekoliko puta napustio njihov zajednički dom u Los Angelesu jer je mislio da će se ona trgnuti i misliti više na privatni život.

- Njoj to uopće nije smetalo jer smatra kako se svaki par s vremena na vrijeme treba malo odvojiti - rekao je prijatelj. Barbra i James upoznali su se 1996. godine, a vjenčali su se nakon dvije godine.

Zahtijevala je drugo mjesto da bi joj vidjeli ljepšu stranu nosa

Idi na 24sata

Komentari 13

  • zahira45 06.11.2013.

    E dragi, kad loše biraš...Barb je sjajna umjetnica, poznato loša prema muškarcima..sažvače i ispljune. jbg

  • medeki 06.11.2013.

    Slažem se sa dvije životne činjenice iz ovog teksta: - Svaki muškarac bez obzira na dob bi htio ženu na raspolaganju svakog trena kad mu padne na pamet, bilo da mu izvršava kućanske obveze do onih krevetnih ili pak da se malo izvče i ispuše..., -Druga činjenica je da se žena umori s vremenom od svog muškarca pa je zapravo sretna ako on malo odlunja da ona predahne (hvala Bogu na balotama i balotanju) skinu mi ga po pet sati dnevno !!!!!Toliko!!!!!

  • Sir Crocodile 05.11.2013.

    Ka mala dica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare