To je to što me zanima!

Brooke Shields otkrila kako joj Tom Cruise više ne šalje božićni poklon: Želim se vratiti na popis

Poznato je kako su Brooke Shields i Tom Cruise dugogodišnji prijatelji, a sada je glumica podijelila zanimljiv detalj i otkrila da više nije na popisu Cruiseovih prijatelja kojima šalje božićni dar svake godine
Vidi originalni članak

Glumica Brooke Shields (57) u petak je podijelila informaciju za magazin People kako se kod Toma Cruisea (60) već 'neko vrijeme nalazila na popisu' i da je 'imala dobrih 10 godina' za dobivanje kolača od 126 dolara koji Cruise šalje svojim slavnim prijateljima za praznike.

- Svake sam godine dobivala kolač od kokosa, zbog čega sam bila jako sretna - rekla je. 

KOMPLICIRANI ODNOSI Tom je bio u braku tri puta i ima troje djece: Jednoj kćeri nije bio na vjenčanju, s drugom ne priča

Shields i Cruise povezali su se nakon što je glumac dočekao svoju kćer Suri u istoj bolnici u kojoj je Shields rodila svoje drugo dijete. Shields je čak bila pozvana na raskošno talijansko vjenčanje Cruisea i njegove sada već bivše supruge Katie Holmes.

Naime, obitelji su im bile toliko bliske da su ona i Cruise svojoj djeci priredili zajedničku proslavu prvog rođendana. Tijekom tog vremena Shields je svakog Božića dobivala ​​luksuzni desert koji je dolazio s čestitkom od obitelji.

Međutim, Shields se počela sve više udaljavati od glumca, pogotovo kad je započeo razvod s Homes još od 2012. godine, a s vremenom, poklon je sve rjeđe stizao na njezinu adresu.Na kraju je potpuno prestao dolaziti, ali mu je glumica poručila da se želi vratiti na listu tog poklona. 

- Želim se vratiti na taj popis. To je najbolja torta. Tome, moram se vratiti na popis - zaključila je Shields.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 06.04.2023.

    Vjerujem da nije bas neki problem naci adresu slasticara koji pravi te torte...

Komentiraj...
Vidi sve komentare