To je to što me zanima!

Brooke Shields progovorila je o silovanju: Pravo je čudo što sam preživjela, strašna situacija...

Glumica je u svom dokumentarcu otkrila kako ju je jedan direktor seksualno zlostavljao, a sada je ispričala kako se zbog toga osjeća danas
Vidi originalni članak

Glumica Brooke Shields (57) progovorila je u razgovoru za magazin People o silovanju, o kojemu je prvi put pričala u svom dokumentarcu 'Pretty Baby: Brooke Shields'.

TO IH JE IZNENADILO Kćeri Brooke Shields ljute na nju zbog dokumentarca: 'Nisu znale da ću otkriti detalje silovanja'

Brooke je rekla kako je 'pravo čudo' što je uopće preživjela silovanje koje je doživjela kada je imala 20 godina.

- Trebalo mi je jako dugo da to procesuiram. Sada sam još više bijesna nego što sam bila tada. Ako se bojiš, bojiš se s razlogom. To su strašne situacije - otkrila je glumica.

U svom je dokumentarcu otkrila kako joj je taj period bio 'najniža točka u karijeri'. Brooke je tada bila studentica na Princetonu, a fakultet je upisala nakon što je stekla slavu. Diplomirala je, a nakon završetka studiranja nije imala sreće u dobivanju uloga. Dobila je priliku otići na večeru s jednim izvršnim direktorom, a njezina očekivanja bila su da će se dogovoriti za filmsku ulogu. Glumica je nakon večere pristala otići u hotel gdje je direktor odsjeo kako bi sebi pozvala taksi. Tada je direktor nasrnuo na nju i seksualno ju zlostavljao.

ISPRIČALA U DOKUMENTARCU Brooke Shields otkrila da su je silovali: Skamenila sam se i molila da ostanem živa i izađem

- Nisam se toliko borila ni odupirala... Samo se sjećam da sam se skamenila. Mislila sam da je jedno moje 'ne' dovoljno. I pritom sam cijelo vrijeme samoj sebi govorila - ostani živa i izađi van - rekla je Brooke, a identitet napadača nikad nije otkrila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • XM12 16.03.2023.

    .LOLA ..: Trebalo je gradit karijeru.

  • 15.03.2023.

    Ne razumijem zasto je zatajila identitet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare