To je to što me zanima!

Brooklyn i Nicola proslavili prvu godišnjicu braka: Ti si moje sve, ne mogu zamisliti život bez tebe

Nicola Peltz Beckham i Brooklyn Beckham oženili su se u travnju prošle godine, a na Instagramu su podjelili dirljive opise i fotografije
Vidi originalni članak

Nicola Peltz Beckham (28), američka glumica, i Brooklyn Beckham (24), bivši model, podijelili su s pratiteljima lijepe želje povodom prve godišnjice braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu su podijelili objavu s dirljivim komentarima u kojima izražavaju svoju ljubav i sreću.

- Prošla je godina otkako sam se oženio za najbolju prijateljicu. Najsretniji sam jer te mogu zvati svojom suprugom, moje si sve i sretan sam što se budim kraj tebe svakoga jutra - napisao je Brooklyn ispod svoje objave na Instagramu.

ODAO JOJ POČAST Brooklyn Beckham istetovirao preko pola ruke ženino lice: 'Taj koji ti je radio treba ići u zatvor'

U istom tonu nastavila je i njegova supruga.

- Volim te i volim što sam tvoja supruga, ne mogu zamisliti život bez tebe - dio je njezine objave koju je ispisala pored obiteljskih fotografija s obitelji Beckham te je svima poželjela sretan Uskrs.

problemi oko svadbe Beckhamova snaha Nicola tužila organizatorice vjenčanja: Dosta mi je ispravljanja vaših grešaka

Poznati par se vjenčao u travnju prošle godine, svečanost je trajala tri dana, a ukupni račun iznosio je oko tri milijuna funti. Nicola je nosila vjenčanu haljinu modne kuće Valentino, što je navodno također izazvalo nesuglasice u obitelji.

Nicola navodno nije htjela nositi vjenčanicu koju je dizajnirala Victoria Beckham (48), no neki drugi izvori navode da atelje dizajnerice nije mogao na vrijeme isporučiti gotovu haljinu. Nakon glasina koje su kružile prošle godine o tome da Victoria i Nicola u svađi zbog drame oko vjenčanice, njih dvije ponovno su potvrdile da su u dobrim odnosima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare